Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. a Ty sama niebawem bedziesz takiego facecika tulic w ramionach :-)
. mial leb ten, kto takie forum wymyslil :-)
ale pewnie nawet jakby była to nie po to was czytam żeby wytykać wasze i moje błędy językowe i nad nimi rozpaczać 
ja jutro mam egzamin z chemii kwantowej, a w przyszłym tygodniu opisowy z chemii fizycznej i testowy z chemii nieorganicznej. i trzęsę się jak osika na wietrze
najbardziej to mnie przeraza ta fizyczna bo egzaminu tez opisowego z ficzynej za pierwszy semestr nie mam zaliczonego i mnie czeka poprawka we wrześniu :-( wyżale sie i powiem ,ze to z winy aspiranta bo on tego nie kuma ,ze mam sesje i wole sie uczyć niz z nim spotykać
i co sesja to mi robi jazdy z tego powodu mnie to juz powoli zaczyna wkurzać i czasem to sie zastanawiam czy mu nie powiedzieć do widzenia 
mogłybyście urządzać wspólne przyjęcia dla dzieciaczków 

a jak mówisz o tym ,ze cie czysci.. to mi sie przypominaja slowa poloznej że to objaw tuż tuż porodu gdzie organizm sie oczyszcza. mnie niestety nie przeczyścilo i dlatego mialam lewatywe, a porod tez zreszta byl wywoływany. tak czy siak zaznaczam że nie jestem lekarzem... i dla świętego spokoju bym to sprawdziła i skonsultowała z lekarzem prowadzącym.
. i mialam tez w dzien porodu jadlowstret. poprzedniego dnia upieklam blache ciasta i caly wieczor wpylalam je z wielka ochota zapijacac mlekiem. natomiast jak wstalam rano i weszlam do kuchni, zobaczylam to ciasto to normlanie mnie mdlosci ogarnely. ale Ty milkada chyba nie masz jeszcze takich objawow skoro Cie tak do tych pierogow ciagnie. wiec pewnie jeszcze nie dzis urodzisz. co nie znaczy, ze nie jutro :-)