reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anowi82 to widze ze mamy identyczna sytuacje moj tez nas olal z gory na dol. ehh oni sa okropni;/ ja etz sie musze wybrac na jakis zakupki nidlugo juz lozeczko itp
gjoasia wybierz sie jutro do lekarza bedziesz spokojniejsza!:)
bezsenna ja tez mam nadzieje ze niedlugo kabaretka nam opisze wszytsko dokladnoe bo jestem ciekawa!!:) pogratluj jej od nas :))

samasamotna Ja jeszcze nie mam łóżeczka :] Mam do niego pościel, przewijak, ale samego łóżeczka jeszcze nie. W ogóle chyba igram z losem, bo torby nawet jeszcze nie spakowałam :D
Asuzana Już pozdrawiałam i pisałam, że wszystkie trzymamy kciuki ;)
Katerinka Już parę razy był ten temat poruszany tutaj. Pewnie u Ciebie jest to samo. Ja usłyszałam od exa, że o co mi chodzi z pieniędzmi, będę mieć becikowe :/ I w ogóle jak ktoś nie jest w temacie, to myśli, że wyprawka to kwestia paru stówek... Mój ex myśli, że wózek kosztuje 500, łóżeczko ze 100... No i jeszcze wie o wanience... A przecież dziecko to mnóstwo wydatków...
Sama ciąża to już wydatek... Witaminy, usg. Prosiłam go,żeby mi jakoś pomógł, ale u niego to na obietnicach się kończyło...

Ostatnia edycja:
bezsenna jeszcze raz wielkie dzieki za rade z suwaczkiem! udalo mi sie dzieki Tobie
samasamotna przykre ze mamy podobna sytuacje ale na pewno sobie poradzimy jak wszystkie dziewczyny na forum. niewiem ale moze Ci sie przyda w rz znam dwa komisy dzieciece jeden jest na ul bozniczej (niedaleko placu wolnosci) i drugi na podwisloczu obok sklepu jedynka. niewiem czy bylas kiedys w kraczkowej w sklepie sezam ja nie bylam ale sie wybierram podobno dobry wybor i ceny
jesli cie olał to powiedz o tym w sadzie jest cos takiego ze powinien ci dac kase trzy miesiace przed porodem i trzy miesiace po porodzie na twoje utrzymanie zwrocic ci polowe za koszt wyprawki no i alimenty. poradzisz sobie. tylko zalatwiania jest mnostwo

masz racje bezsenna oni mysla ze wszytsko jest piekne i kolorowe, i ze kosztuje grosze..a przeciez dziecko to ogromne wydatki same pieluchy na poczatku ile kosztują..szczepionki tez sa wazne a jakie drogie..ubranka wozek lozeczko , to sa poprostu jeszcze dzieci ktore widza swiat przez rozowe okulary . i mysla ze skoro to my chodzimy w ciazy to my musimy za wszytsko odpowiadac..!! zalosne..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry