reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chyba chodzi Wam o butelkę Dr Brown ale ona nie jest wcale duzo tańsza od aventu. Z drugiej strony moja starsza córcia miała własnie taką butelkę Dr Brown i miała okropne kolki. Paulisia znowu miała avent i kolki niestety tez więc to nie zawsze się sprawdza.

reklama
anowi82,katerinka111 - aventowskie butle sa super. i bardzo trwale. Fifi bardzo je lubi. tylko do dziobkow od niekapka nie moze sie przekonac. ryczy jak bobr jak mu usliluje dziobkiem podac i musze na smoka wymieniac.
asuzana no ja mysle, ze zlewasz sie potem. bo ja nawet siedzac plyne :-). a dzis po spacerze to masakra. a Tobie sie nalezy taki oddech od dzieciaczkow :tak:

Starsza córcia miała kolki czasem całą dobę, Paulinka miała szczególnie po południu i wieczorkiem ale minęło magiczne 3 miesiące i kolek nie ma ... na szczęscie :-)

co do kolek to chyba najgorsza jest bezsilnosc. dziecko placze a ciezko go uspokoic. mojej siostry synek mial kolke. probowali po kolei wszystkiego (zmiana butelek noszenie sposoby na pozbycie sie kolki preparaty)wlasnie po tym magicznym 3mcu kolka mu minela.
mnie tez w czwartek czeka glukoza niewiem jak ja to wypije. slyszalam ze mozna dodac plasterek cytryny. ale czy tak naprawde jest. moja siostra duszkiem wypila by miec szybciutko z glowy i zwymiotowala. nastepnego dnia musiala znowu isc. :)

smak okropny ale trzeba powoli i wypic bo i tak nie ominie.fe fe fe :) na sama mysl mnie trzesie:)
no biedne te dzieciaczki co kolki maja ,mi jest ich szkoda naprawde ,to sie samemu chce plakac

anowi82 oj pamietam bardzo dobrze jakie cuda odczynialam by Fifek przestal cierpiec :no:
tutaj robia glukoze odrazu z sokiem z cytryny. ale to i tak ohyda. ja sie przeleklam jak zobaczylam ta ilosc jaka mam wypic. bo polozna mnie uprzedzila o odrobinie glukozy a dostsalam spory kubas :tak: ble ble. a potem musialam tam czekac 2h. siedzialam w takiej poczeklanie na kanapie. i dobrze, ze bylam sama bo bez sniadanka po takie dawce cukru to oparlam sie o brzeg tej kanapy i podsypialam :-)

reklama
hejka dziewczyny :)))
nie odzywalam sie dwa dni bo bylam u siostry ;p bolami si emam nie przejmowac wszytsko jest ok:))))) mala strasznie kopie :D a napolu taki gorac w dzien ze szok nie da sie wytrzymacc.. dopiero do domku wrocilam i moge odpoczac wkoncu bo dwa dni z dwojka glosnychhh dzieciakow to troszke meczace:-)
hm czyzby bezsenna w szpitalu byla??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry