reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc samasamotna widzisz kazdy tak do forum pzryzwyczajony i ze kazda cos pisze ze az dziw jak taka cisza jest.oj z dziecmi to wesolo moja siostra ma 3 a dziewczynka daje energia za pieciu,
z cytryna to umnie chyba nie daja:)

Ostatnia edycja:
reklama
samasamotna ciesze sie ze u ciebie ok :) moja siostra tez ma dwojke, tez niezle potrafia halasowac a siostra mowi przyzwyczajaj sie i smieje sie ze za nie dlugo koniec mojego spania do poludnia
krropelka synek siostry urodzil sie 15.12 a za chwile swieta wiec wiadomo chciala cos zrobic. i kazdy probowal pomoc. na zmiane go nosilismy. ja to nie moge sluchac jak dzieci placza, zaraz bym biegla uspokajac. ja mam nadzieje ze moja malutka omina kolki. ale z drugiej strony ja wiele sie denerwowalam i kolka moze byc. ale ja jak nie bede mogla uspokoic malutkiej to chyba z nia bede plakac

ja glukoze mialam robione na poczatku ciazy wiec chyba lepiej to znioslam, ale bez cytrynki, chociaz nie wiem czy by to cos dalo:-D.
Humorek juz lepszy wrocil, dzisiaj nawiedzilam moja przyjaciolke, obgadalysmy exa i jakos mi lepiej, pozniej bylam na zakupach, kupilam sobie pare rzeczy i to podzialalo jak lekarstwo:)

samasamotna ciesze sie ze u ciebie ok :) moja siostra tez ma dwojke, tez niezle potrafia halasowac a siostra mowi przyzwyczajaj sie i smieje sie ze za nie dlugo koniec mojego spania do poludnia
krropelka synek siostry urodzil sie 15.12 a za chwile swieta wiec wiadomo chciala cos zrobic. i kazdy probowal pomoc. na zmiane go nosilismy. ja to nie moge sluchac jak dzieci placza, zaraz bym biegla uspokajac. ja mam nadzieje ze moja malutka omina kolki. ale z drugiej strony ja wiele sie denerwowalam i kolka moze byc. ale ja jak nie bede mogla uspokoic malutkiej to chyba z nia bede plakac
oj zdaza sie poplakac razem z dzidzia i to niekoniecznie z powodu kolek:-(, moj Piotrus akurat nie mial, ale tamta ciaze znosilam o wiele lepiej i spokojniej, zero placzu tylko duzo smiechu. A w tej dupa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry