reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
samasamotna ja najlepiej zawsze wspominam jak cos z brzuszka zaczynalo wychodzic :) a czy to reka czy byla czy noga nie wiadomo ale zjawisko fajowe naprawde ,mi zawsze to chumor poprawialo :-)

reklama
moj synek tez sie nie boi i jak nie spi to zawsze udaje twarda, ale dzisiaj juz zasnal i cholera moja mina jest smieszna, wielkie oczyska, usta skwaszone, powaznie chyba niczego tak w zyciu sie nie boje jak burzy i pajakow

gjoasia ja sie w domku nie boje nie ma czego, i tak stwierdzam ze najlepiej w swoim domku jest obojetnie gdzie bym nie byla,a buzra fajne powietrze daje poki co jak dla mnie,
mloda pewnie zaoferowana opieka i moze nie zaglada,obiecala fotki,jestm ciekawa jak tam jego rodzice z wizyta i czy on byl????

gjoasia burze przepedz do mnie bo by sie przydalo swiezsze powietrze.
ja w tamtym tygodniu gdy malutka czulam bardzo nisko. to gdy lezalam na boku tez mnie laskotala po pachwinach. faktycznie dziwne uczucie :)
moja tez sie potrafi wypiac ale tez nie umie okreslic jaka to czesc ciala :)
katerinka mnie co tydzien inaczej kopie. teraz juz kopie tak do pepka. to dobrze bo tylko brzuch faluje podskakuje i nie boli :)) moja tez jest bardzo aktywna jak jej cos nie pasuje tak kopie ze musze zgadnac o co jej chodzi. juz mnie ustawia :))
ja nieraz patrze sobie na brzuch i nadziwic sie nie moge. a pepek tez mi faluje
samasamotna one sie chyba ugadaly bo moja tez okolo polnocy zaczyna porzadnie kopac. a ja z wrazenie usnac nie moge.

Ostatnia edycja:
moja corcia byla w brzuszku spokojna:)
A jak spokojna? Bo jak czytam jakie akrobacje wyczyniają Wasze Maluszki to stwierdzam, że u mnie tak nie ma i wcześniej też nie było. Czuję ruchy wyraźnie, ale nie są one ani bolesne ani gwałtowne. Czy to jest w porządku? Może Kubulek powinien być bardziej aktywny.

dziewczyny to zabolalo mocniej ze obce dziewczyny wiedza o mnie i kubusiu wiecej niz on tak naprawde i wole z wami rozmawiac niz do niego sie zalic:szok:
Niestety to prawda...Np. osoby, które poznałam dopiero na studiach, jak już byłam w ciąży też wiedzą o mnie więcej niż ex...

anowi ja juz z moim na uklad ide;-) .wczesnie rano zaczyna sie ruszac jem musli i dalje spaciu i mlody zadowolony,najlepiej mu pasi w aucie i na spacerze, przy kompie zaczyna fiki- miki :-)

gjoasia a ja sie zlapalam na patrzeniu na ciezarne i jak lapie sie za brzuszek to wtedy przypuszczas ze tak samo jak moj urwis pasuje mu cos albo nie:-) i wtedy tak samo glaszcza i jest dobrze.moj bedzie pieszczoch za mama:)

reklama
bezsenna dziedziaczki sa rozne, wiec nie martw sie, ze Kubus jest spokojniejszy

Slyszalam, ze juz w brzuchu mozna zobaczyc jakie zachowanie bedzie dziecka i wiecie co z Piotrkiem sie to sprawdzilo. Jak byl w brzuchu to zawsze po 21 dawal mi popalic a pozniej cisza. jak sie urodzil to tak bylo, ze po 21 byl karmiony, pozniej bekanie i usypianie i o 22.30 dziecka juz nie bylo bo smacznie spal.
A teraz cholera dzidzia zaczyna byc najbardziej aktywna jak sie klade czyli ok 23-24:-D, chyba musze zaczac go przestawiac, zeby po narodzinach nie robil mi problemow:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry