Cześć dziewczyny
Długo mnie tu nie było bo nie miałam kompa i teraz powoli staram sie nadrobić co u was się działo
A widzę ze przybyło nam na świecie pięknych maluszków-ogromne gratulacje.
Mój eks się wypiął totalnie, ostatnio chciałam zeby sie dołozył do lózeczka i wózka a on bezczelnie z półusmiechem na ustach powiedział ze nie ma pieniedzy. Wiec na pewno mnie czeka przeprawa sądowa bo na zadna kase nie moge od niego liczyć. Kolejna szkoła życia
Poza tym u mnie jakoś leci, brzuszek wreszcie zaczał byc widoczny i już sie nikt nie pomyli, jeszcze 2,5 miesiaca do urodzin mojej Aurelki a ja juz bym chciała mieć to za soba, choc tak wiele spraw jeszcze nie gotowych.
Długo mnie tu nie było bo nie miałam kompa i teraz powoli staram sie nadrobić co u was się działo
Mój eks się wypiął totalnie, ostatnio chciałam zeby sie dołozył do lózeczka i wózka a on bezczelnie z półusmiechem na ustach powiedział ze nie ma pieniedzy. Wiec na pewno mnie czeka przeprawa sądowa bo na zadna kase nie moge od niego liczyć. Kolejna szkoła życia
absolutnie...
Wszystko bedzie dobrze, szybko zleci, a zanim sie obejrzysz bedziesz juz w domku z Malutka wklejala nam Jej fotki
Dobrze, że już jesteś, a exem się nie przejmuj, zbieraj tylko rachunki.