katerinka111
Fanka BB :)
justysia a ty masz daleko do jakis sklepow z malymi ciuszkami? tak jak mowi krropelka najlepiej od super sprzedawcy,a ja dzisiaj jeszcze czytalam artykul ze bardzo ciezko jest odzyskac stracona kase w razie wu.ale przeciez wiele osob tak robi i zyja,nie raz oferta jest naprawde fajna.
sama100 to na pewno trudne dla ciebie,ale wiesz nie raz staz ile kto jest ze soba nie ma znaczenia,ja z pierwszym ex bylam 8,5 roku i nie wytrzymalam ,odeszlam z malym dzieckim bo bym sie psychcznie wykonczyla,a zdrowie i nerwy jakie stracilam swoja droga,znam pary ktore wracaja do siebie i zapominaja o zlych chwilach ale to naprawde chyba trzeba sie kochac i nie wypominac, i bezsenna ma racje ze nie latwo zapomniec.zrobisz jak bedziesz chciala,
adka a co on twoim menem jest zeby mu skladac zyczenia
.ale sobie powiedzial hu.....;trzeba bylo mu odpalic ze jak taka dobra byla to niech spada do niej a nie ci dupe zawraca,;-)no szczyt bezczelnosci to on ma opanowany na pierwszym miejscu
krropelka nie jestes wyrodna matka,jestes SUPER MAMA,ja osobiscie uwazam ze kazdemu nalezy sie odpoczynek i ja tez wiele razy wyjezdzalam na wekend z ex,nie raz trzeba sie psychicznie odbic od codziennosci ale ze dzwonilam tez co chwile to swoja droga,ale zawsze wiedzialam ze corcia ma opieke i wogole wiec mozna sobie pozwolic
bezsenna to dobrze ze przezylas ten pierwszy dzien
magda wiedzialam ze pojedziesz
krakow bardzo ladne miasto,bylam 3 lata temu tam
a u mnie dalej leje
sama100 to na pewno trudne dla ciebie,ale wiesz nie raz staz ile kto jest ze soba nie ma znaczenia,ja z pierwszym ex bylam 8,5 roku i nie wytrzymalam ,odeszlam z malym dzieckim bo bym sie psychcznie wykonczyla,a zdrowie i nerwy jakie stracilam swoja droga,znam pary ktore wracaja do siebie i zapominaja o zlych chwilach ale to naprawde chyba trzeba sie kochac i nie wypominac, i bezsenna ma racje ze nie latwo zapomniec.zrobisz jak bedziesz chciala,
adka a co on twoim menem jest zeby mu skladac zyczenia
.ale sobie powiedzial hu.....;trzeba bylo mu odpalic ze jak taka dobra byla to niech spada do niej a nie ci dupe zawraca,;-)no szczyt bezczelnosci to on ma opanowany na pierwszym miejscukrropelka nie jestes wyrodna matka,jestes SUPER MAMA,ja osobiscie uwazam ze kazdemu nalezy sie odpoczynek i ja tez wiele razy wyjezdzalam na wekend z ex,nie raz trzeba sie psychicznie odbic od codziennosci ale ze dzwonilam tez co chwile to swoja droga,ale zawsze wiedzialam ze corcia ma opieke i wogole wiec mozna sobie pozwolic
bezsenna to dobrze ze przezylas ten pierwszy dzien
magda wiedzialam ze pojedziesz
a u mnie dalej leje

przytulałam się do niej , super już nie mogę doczekać się kolejnej nocki
kazala mi przyjsc 5.10, wszystko byloby ok, wszystko zrozumiem, ale jak mowila ze mam przyjsc 5.10 to zapytalam czy teraz mam sie zarejestrowac, a ona odpowiedziala, ze dopiero dzien przed, bo i tak wczesniej nie rejestruja
yhm ... cenna rada
Poza tym to moj ex wczoraj nie dal mi znac czy przyjdzie czy nie, umawialismy sie, ze jak nie przyjdzie to napisze mi sms-a to ja sie zajme czyms innym, albo umowie sie w koncu z kolezankami, z ktorymi nie widzialam sie od 2 miesiecy :/ tak wiec dzis jak zadzwonil i zapytal czy moze dzis wpasc, powiedzialam, ze jestem zajeta, ale kurcze w sumie zle zrobilam, bo jutro ma przyjechac kolezanka z pracy
wymyslilam plan
napisze do ex o 15, ze jednak zmiana planow, bo kolezanka jednak jutro przyjdzie, moze pokrzyzuje mu plany bo dzis piatek, ale jak nie chce to nie musi, a przeciez on mi tez wczoraj nie napisal, a moglam sie umowic z kolezankami
Burak jeden