Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet jak miałabym zamiatac chodniki ,to tez kasa !
,zaraz ide do wyrka,bo jak mi sie juz nie chce przy kompie siedziec to jest ze mna dobrze.
, bo to naturalny etap rozwoju i i tak nic sie na to nie poradzi. wiec jakos sobie zyje w tym rozgardiaszu.
. ale oni wszyscy sa siebie warci. a co do butkow? sie okaze. tylko teraz to bedzie jeszcze bardziej skomplikowane, bo dzis z mama szukalam butow dla niej i obeszlam obuwnicze w moim miasteczku i jakos butkow dla Fifka nie widzialam, wiec wyglada na to, ze musialabym podjechac do miasta 25km stad. a takiej wyprawy z ex to ja juz sobie chyba nie wyobrazam. a przeciez ten palant kasy tak po prostu nie da...nie dostałam jeszcze, ciągle czekamravenalka dostalas juz te skserowane protokoly z rozpraw?jak tak napisz o co bylo wnoszone i jakie pytania padaly.
a jak wielkoduszna pani?odzywa sie?

Co Ty gadasz ;-)Ja może na 2 tygodnie bym nie zostawiła synka (jeszcze ;-)), ale gdyby był pod opieką mojej mamy lub babci, to nie miałabym oporów ;-)A co do exa Twego...Rany, porażka
bezsenna, maagda wyglada na to, ze tylko ja jestem taka wyrodna matka, ze potrafilam Fifka latem oddac na 2tyg do babci. odwiedzalam go co prawda codziennie i dzwonilam 100razy dziennie. ale jednak byl tam 2tygodnie![]()
Bardzo Ci współczuję, że musisz przed obcymi ludźmi opowiadać o swoich relacjach z ex. I jeszcze teraz w dodatku przed inną tłumaczką. Pamiętam jak pisałaś o ćmie, ex już nie miał z czym wylecieć, no naprawdę...Skąd on się urwał? Znowu pokazuje, że chce postawić na swoim, czasem mam wrażenie, że tylko o to mu chodzi i o nic innego, bo z tego, co piszesz potrafi być w porządku, ale potrafi też być bardzo nie fajny i chce, żeby tylko postawić na swoim, tak dla zasady, a nie dla doba Fifinka.Nie mam słów na niego, u mnie ciążę ZACZĘŁO być widać dopiero w 5 miesiącu. Co za palant, nie przejmuj się niczym, oni się nie znają.A dziwką to on jest.Ex u mnie. Siedzi z moimi rodzicami i rozmawia, ja nie mogę siedzieć z nim , bo mnie tylko nerwy strzępi. ! Wkurza mnie to jak mówi, że tego dziecka nie będzie, bo ja nawet brzucha praktycznie nie mam. Aha i wyznał mi , jak on to powiedział, że w związku nie można się okłamywać, że wczoraj był z kolegą na dziwkach, bo był dzień chłopaka a ja o nim zapomniałam! I , że ta ***** była fajna i mógłby się z nią nawet ożenić. Boże co za pustak...
Dokładnie, też tak robię ;-)
justysia1989 co do allegro dobrze jest kupowac od SUPER SPRZEDAWCY zawsze to wieksza pewnosc.
Bo żadne wyobrażenie nie oddaje tego, jak to jest naprawdę, gdy się już urodzi. Zobaczysz, jak będzie cudownie i mówię Ci to ja-osoba, która łagodnie mówiąc średnio się cieszyła z tego, że będzie mieć dziecko...Będziesz najlepszą mamą dla swojego dziecka, ale to normalne,że jeszcze masz tyle wątpliwości, szczególnie, że ciąża przebiega niestety tak jak przebiega...Ja napiszę tylko jak to jest u mnie. Ja nie wyobrażam sobie żyć z kimś i nawet gdyby się zmienił (choć nie wierzę w to,że faceci się zmieniają) mieć w pamięci to jaka była przeszłość, jaka była moja ciąża...bezsenna,KROPELKA zgadzam się z Wami;-)zapomnieć się nie da,samotnych dni i nocy,stresu fundowanego przez exa,samotnych badań i wypraw do sklepu dla dzieci...........czy można dać szansę??
Widzisz, mówiłam ;-)Spałam dziś z Łucją , świetnie byłoprzytulałam się do niej , super już nie mogę doczekać się kolejnej nocki
![]()
Ja w 21 tygodniu poznałam płeć.Od którego miesiaca mozna stwierdzic płec dziecka?? Pytam z ciekawości
Co do pogody, to ja tam jednak wolę jak jest za zimno, bo zawsze mogę się ciepło ubrać, a jak jest upał, to niestety nic nie mogę zrobić oprócz zostania w domu
Ja też oglądam Brzydulę
Czekam co się okaże w kwestii listu od Marka
Wysłałam na priv info odnośnie naszej klasy ;-)I co tam z tym Twoim exem się okazało?ps. rozgryzłam palanta![]()
No to się pochwalę ;-)Udało mi się złapać jego uśmiech i ulubione ostatnimi czasy zajęcie synka, czyli wkładanie pięści do buzi i ssanie jejbezsenna dobrze ze zdecydowalas sie nie robic przerwy w nauce. poradzisz sobie. ciekawe jak bedzie wygladal twoj plan zajec. dawno nie dodawalas zdjec synka, pochwal sie nim![]()
A, i u mnie grzeją już kaloryfery ;-)

uwielbiam zakupy ;D
śmiesznie to wygląda:-)