bezsenna
Fanka BB :)
Katerinka Tylko wiesz, do Kropelki to trochę daleko ;-) Jak Gjoasia? A co do porodu, to mi nie odszedł czop ani wody, ale pamiętam, że miałam już pod koniec wilgotno 
Młoda A od dawna ta ropka w oczku? Pamiętam jak mój miał na początku ropę, to było jej tak dużo, że rano, to oka nie mógł otworzyć dopóki mu nie przemyłam..Bałam się, że się skończy przekłuwaniem kanalika, ale na szczęście dostałam maść od pediatry i pomogło. A jaki ten kombinezonik? Jakiś większy, starczy na całą zimę, czy będziesz kupować potem drugi?
Młoda A od dawna ta ropka w oczku? Pamiętam jak mój miał na początku ropę, to było jej tak dużo, że rano, to oka nie mógł otworzyć dopóki mu nie przemyłam..Bałam się, że się skończy przekłuwaniem kanalika, ale na szczęście dostałam maść od pediatry i pomogło. A jaki ten kombinezonik? Jakiś większy, starczy na całą zimę, czy będziesz kupować potem drugi?
masuje niby oczko tak w kaciku, ale tak jak pisalam, tyle tych cudownych masazy w necie, ze nie wiem ktory w koncu stosowac
a kombinezonik mam troche wiekszy, ale pewnie nie starczy mi na cala zime, kupilam jeszcze wiekszy, ale mam zamiar go ubrac na chrzest ;-) pozniej jeszcze chyba posluzy, ten kombinezon co teraz mam to dostalam od kolezanki, pewnie gdybym miala kupic to od razu duzo wiekszy
. reszta obycie tez ma takie shrekowe. tyle, ze shrek ma serce mimo wszytsko 

Aż nie wiem, w którym kolorze Ci było lepiej. Chociaż teraz chyba bardziej radośnie wyglądasz