Ja wierze ze nam wszystkim sie poukłada najlepiej jak tylko może. 
Czuje sie dzisiaj tak jakby ktos ze mnie wypompowal siły
.
kabaretka musisz poczekac. Za jakis czas bedziesz wiedziala czego chcesz. No i oczywiscie zobaczysz rowniez czy i jak on sie w tym wszystkim odnajdzie.
magdalena83 będa załowac ze nie znaja wlasnych dzieci. Jesli nie teraz, to na starość. Zresztą karma ich wcześniej czy pozniej dopadnie;-).

Czuje sie dzisiaj tak jakby ktos ze mnie wypompowal siły
.kabaretka musisz poczekac. Za jakis czas bedziesz wiedziala czego chcesz. No i oczywiscie zobaczysz rowniez czy i jak on sie w tym wszystkim odnajdzie.
magdalena83 będa załowac ze nie znaja wlasnych dzieci. Jesli nie teraz, to na starość. Zresztą karma ich wcześniej czy pozniej dopadnie;-).
.
,oby więcej takich silnych kobiet :-)
.Pomyśl sobie że taki człowiek nie jest wart Ciebie i tego maleństwa które w Tobie rośnie,może jeszcze zmądrzeje i dorośnie do bycia ojcem.Ale czy potrafiłabyś wybaczyć to milczenie .... Ja chyba bym nie potrafiła,bo jak raz się tak zachował,zachowa się i drugi....
. Po prostu nie chce miec z nim już nic wspolnego. Najlepiej gdyby zniknął całkowicie. Nie życze mu źle czy coś, ale naprawde po rozprawie wolałabym juz nigdy go nie spotkac. To jeszcze nieodpowiedzialny dzieciak i napewno nie nadaje sie ani na partnera ani na ojca. Ja juz sobie poukładałam życie a on... niech będzie tylko numerem konta z którego co miesiąc wpływaja pieniadze.
:-(
.
a skąd na to brać jak mam tez inne wydatki