reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Seks i antykoncepcja

Ja się doczekać nie mogę końca połogu, u nas libido wzrosło o +1000%, pożeramy się oczami, Mojemu włączają się co wieczór macanki i widzę, że ledwo sie powstrzymuje. I powiem Wam, że ten jego wzrok tak cieszy, czuje się że jestem seksowna dla niego i mimo ciązy wspolnego porodu nic się nie zmieniło:tak::tak:

reklama
ja od dzis biore cerazzete bo miałam juz dosc lateksu:-) chce mi się sexu choc czasamii nie ma kiedy bo gdzie się nie obejrzymy tam dziecko:-D

Sempe powiem powiedzeniem mlodziezy:to niezle masz na chacie:-D:-D Bez obrazy oczywiscie, taki zart;-) Starszym dajcie na kino, mlodsze do dziadkow, maluszka uspic i droga wolna, o!:-)

U mnie jeszcze 2 tygodnie do konca pologu, ale nadal nie moge sie zdecydowac na jakas anty...chyba nie ma nic dla mnie odpowiedniego:-p a bez niczego ni chu, chu, Adas siostrzyczki narazie nie bedzie mial:-D:-D

ja od dzis biore cerazzete bo miałam juz dosc lateksu:-) chce mi się sexu choc czasamii nie ma kiedy bo gdzie się nie obejrzymy tam dziecko:-D

Hahahaha :-D

U nas dalej nic :/. Jeszcze ze mnie wycieka...Ale! Widzę światełko w tunelu, bo coraz mniej tego! Mam wizytę w poniedziałek, mam nadzieję, że dostanę zielone światło, nie tylko na przytulanki, ale na wszelką aktywność fizyczną wykraczająca poza pieluszki i lulanie ;).
Nosi mnie czasem, choć na rzęsach chadzam o_O

mój łazi za mną, że do niego to nie podobne
połóg skończył mi się w piątek, wszystko ok, ale jak się zobaczyłam w lustrze mojej mamy to odechciało mi się wszystkiego, wyglądam jak rebeka
stwierdziłam, że moje ciało zmienia się tak, żeby nie było pożądliwe dla M
a ja mogę przyjąć śluby czystości

Dziewczyny powiecie cos wiecej na temat tych carazzete? Zazwyczaj tabletki dobierane sa indywidualnie dla kazdej kobiety a te? Jak przyjmuje je Wasz organizm? Sa jakies ,,skutki uboczne''? I jaki jest ich koszt? Bede wdzieczna za odpowiedzi;)

Agnes ja je bralam po pierwszej ciazy...gdzie nigdy nie mialam z zadnymi tabletkami problemow tak z nimi mialam krwawienia kiedy sobie samo zachcialo leciec i to mnie wkurzalo niesamowicie :[ ogolnie czulam sie w porzadku tylko prawie caly czas jakies krwawienia,plamienia mialam...po roku podziekowalam, teraz zdecydowanie spirala. choc te plamienia byly pewnie z powodu braku tej przerwy na okres...nie wiem. cena roznie,zalezy jak trafisz. ja na poczatku placilam cos kolo 35zl za opakowanie,pozniej u mnie w miescie w jednej aptece okazalo sie,ze sa sprowadzane z uk bodajze i kosztowaly 20 pare zloty...wiec zalezy.

reklama
Do góry