reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sen i spanie

Mamoot no pewnei że to zasługa świeżego powietrza ale żeby aż 3 godzinki :-):szok: wy nie za dobrze macie z tym Wojtusiem :-)
No a u nas to chyba zęby idą pełnoł parą bo Zosieńka strasznie nie spokojnie dziś śpi no i w dzień miała podwyższoną temperaturke :(

reklama
Mamoot, a moze byscie wzieli nastepnym razem Mateusza??... ;-)Dzisiaj w ciagu dnia spal cale poltorej godziny.........

Ale to prawda, ze na swiezym powietrzu potrafil przespac dwie godzinki za jednym zamachem i nawet go to szczegolnie nie dziwilo...

Mamoot no pewnei że to zasługa świeżego powietrza ale żeby aż 3 godzinki :-):szok: wy nie za dobrze macie z tym Wojtusiem :-)

Stokrotki, ja też czasem do takiego wniosku dochodzę.

Heatherku, z przyjemnością zabierzemy Matisia. I jego rodziców od biedy też możemy wziąć. ;-):-D

Mamoot, a moze byscie wzieli nastepnym razem Mateusza??... ;-)Dzisiaj w ciagu dnia spal cale poltorej godziny.........

Matiś ja też tyle spałem - Mikołaj:laugh2: I dlatego po 19 mój synal padł jak kawka. Oczywiście obudził się w nocy, po 2 i nie mógł zasnąć:-(

Mamoociki, czy Wy aby nie przesadzacie z tym spaniem? Może robicie jakieś czara mara??? Chyba Wam też Mikołajka podrzucę - ot taki mały żłobek sobie zrobicie:laugh2:

Ania, ja myślę, że Mateuszek musi się przestawić ze spaniem. Jak budził się kilka razy w nocy, to i dłużej musiał odespać rano, a teraz śpi ładnie w nocy, więc wcześniej wstaje. Myślę jednak, że marudzi, bo w dzień ma za mało snu. Trzymam kciuki, żeby wszystko się unormowało.:-)
Marcinek też potrafi spać w dzień 2-3 godziny po rząd. Nieraz to już nie wiem, co ze sobą zrobić w tym czasie:-D

Heatherku, Kasiu, no to jesteśmy umówione. Ja Wam zabieram facetów na obóz spaniowy :-D. Plan jest taki: dzieci śpią, a my imprezujemy. Trzeba by się tego winka kiedyś wspólnie napić!:-D

Sylwia, my też mamy już tylko jedno wieczorne karmienie. Ale to już końcówka, bo już mi się laktacja kończy.

reklama
dzieki Basiu, ja kupuje Matiemu mleczno ryzowa z Bobovity na wieczor a na sniadanko morelowa...
Mamo Marcinka., stokrotki..- mam nadziej ze sie unormuje...Tez bym chcial zeby dluzej spal w dzine ale 50 minut i koniec, jakby go cos wybudzalo i juz nie zasnie...

Dzisiaj w nocy byla masakra Mati budzil sie 3 razy, na szcescie zasypial szybko
ale na dobre obudzil sie o...4.30!!!!!
i przez godzine wyl i nie chcial spac, w koncu widno juz bylo, wiec chcial brykac a mama spac go chciala klasc
w koncu wzielam go do naszego lozka, na cyca i zasnal akurat jak pierwszy raz piorun strzelil!!!i spal do 8 ale w miedzyczasie jeszce cyca tez jadl, a raczej przed 8 juz byl przyklejony

w dzien hardcore, nie mogl/chcial zasnac, w koncu spal 2 razy po 50 minut
jak sie budzi to zawsze z krzykiem...nie wiem czemu..nawet nieraz dobrez oczu nie otowrzy
Wieczorem, przed chwila ladnie zasnal...ciekawe jak bedzie spal...

Do góry