reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sen i spanie

Mamoot kołytsanka jest super !!!!!!!!!!!! Widze że dziadziuś ma talent do takich rzeczy. Poprostu bomba !!!!! Uściski i wielkie uznanie dla Wojtusiowego dziadka :-)

reklama
Też myślę że naprawdę piekna ta kołysanka....
Aż mi smutno się zrobilo ża Zosi babcie i jedyny dziadek tak daleko od nas są....
Cudowna jest relacja dziadków z wnukami...taka, powiedziałabym, bardziej beztroska niż rodziców z dziećmi.

Dziewczyny kochane, bardzo mi miło, że kołysanka się podoba. Prawa autorskie użyczone ;-) - śpiewać można. :-D
A tak serio, to tata mojego małża ma rzeczywiście taką łatwość do pisania. On jest filozofem, historykiem sztuki i dziennikarzem. Takie połączenia dają takie efekty. :-)
W każdym razie na pewno Wojciaszek wiele się od niego nauczy. Może nie zawsze dziadek równo założy pampersa, ale jestem pewna, że to będzie ukochany dziadzio Wojtka.:-)

Mamoot kołysanka jest boska. Bardzo mi się spodobała. Przyznam się szczerze, że zakręciła mi się łezka:-). Wracam dalej do czytania....

Stokrotki cieszę się z postępów Zosi w spaniu. Mamoot co pisałaś o tym winku....? Muszę kończyć mąż zaraz zniesie jajko. Pa

Mamoot to teraz wszystko jasne z kąd dziadek ma taki talent :-),chociaż talent to nie wszystko widać że dziadzio musi kochać szaleńczo swojego wnuczka :-) naprawde zazdroszcze

Mamoot swietna kolysanka,wielkie uznania dla dziadziusia...Usciskaj ;Mu dlon:-)

A u nas znowu to samo...W polsce bylo tak swietnie bo mloda chodzila spac juz o 19:00 i przesypiala z maxymalnie jedna pobudka na smoka do 06:30 a tu znowu po kilka pobudek.wstaje juz o 06:00....Do dekla idzie dostac:wściekła/y:

Dziś po raz drugi Miki zrobił mamusi prezent - przespał nockę od 20.00 do 6.00 rano:tak::-):-):-) Chyba te burze za oknem tak go do snu ululały:laugh2:

reklama
Wlasnie sie Asiu zastanawiam....bo i w hotelu i u mojej mamy i babci wszedzie przesypiala noc...a tu jak nienormalna po 5 razy potrafi sie budzic...Mylelismy ze moze zle lozko jej stoi(tzn.materac na ktorym spi wiec przestawilismy...Nie wiem czy wiecie ale lozeczko nie powinno stac ze wschodu na zachod ani odwrotnie tylko z polnocy na polodnie lub na odwrot....Niestety to nic nie dalo...Pomyslelismy ze moze spi za nicko wiec dzis dostanie normalne lozko i zobaczymy efekty...

Do góry