reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sen i spanie

Tzn gdzie dziecko powinno mieć głowę? na jakim kierunku? Karol zawsze mi sie odwraca głową na zachód jak go na wschód położe...
i my mieliśmy dziś niespodzianke - niestety niemiłą :( poszedł wczoraj spać wcześnie bo nie spał po południu - zasnął chwilę przed 20 (jak na niego to wcześnie) i obudził się o 3.30 i się chciał bawić!!! przez półtorej godziny nas męczył pokrzykując i popłakując, wzięcie do siebie nic nie dawało...przekichana noc

reklama
Wojciaszek zasypia w dowolnym kierunku.... :-D:-D:-D:-D:-D
Ale kuper zawsze do gwiazd. Co prawda ostatnio zasypia czasem taki rozpłaszczony, ale na brzuszku. Naleśnik jeden.

Baśka głowa dogóry u mnie też wczoraj była kijowa noc. Zośke meczął zęby i copół godziny się budziła :szok::szok:.Normalnie szok cały dzień byłam nieprzytomna a tu jeszcze jesienna pogoda nastała więc muliło mnie cholernie myślałam że nie dam rady :baffled:.
No a dziś jak narazie odpukać zapowiada się dobrze.Klucha juz lulka od 2 godzin , spokojniutko . Oby tak do rana czego i wam dziewuszki życze :-)

Sandra śpi z południa na północ i przesypia ślicznie całą noc (mam nadzieję ze nie zapeszę)ja mam inny problem niestety żeby zasnęła muszę ją nosić ok 10 minut i jeszcze po czułku całować spryciarę mała ale ja to uwielbiam gdyby nie kręgosłup to mogłabym ją tak usypiać do 18 -tki :-D

Kakaw ale jeśli dla Ciebie to nie problem tzn że TO NIE JEST PROBLEM ;) Ja tez lubię Lola przytulać przed snem :) z tym że musi być naprawdę śpiący maksymalnie żeby to działało, w przeciwnym wypadku nie może się skupić, chce się bawić, chce mnie skubać, uśmiecha się, próbuje mi dłubać w nosie itp itd :)

Zastanawiam sie nad kupnem normalnego dziecinnego łózeczka, bo w tym ze szczebelkami Wojciaszek sie miota jak szalony i ciagle wali głowa w szczebelki.
Czy moze juz któres dzidzi spi na normalnym łózeczku?

reklama
Do góry