sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ania, dobrze Ci. Naz poranny ptaszek wstał przed 7:sick:
Buziaczki dla Małego Kaskadrea Karolka!
Kasia przed 7 to wypas. Mój nie śpi od 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ania, dobrze Ci. Naz poranny ptaszek wstał przed 7:sick:
Buziaczki dla Małego Kaskadrea Karolka!
ale wzielam do nas do lozka i pospala jeszcze do 7:35 a potem kupa,pobawila sie 5 min i zaczela walic reka w drzwi i wolac mniam mniam...nie bylo wyjscia trza bylo zrobic sniadanie...
Cholera czy ona nie wie ze dzis niedziela i wszyscy dluzej spia

Dziękujemy za cąłuski - czółko dziś o dziwo jak nowenie ma to jak byc niemowlakiem (no - to znaczy poniemowlakiem
) ja bym pewnie po takim upadku wstrząsu mózgu dostała
![]()
Normalnie w szoku byłam!
Ale mi bylo jej zal...Biedna tak strasznie plakala...Ale guz gdzies sie juz ulotnil
A jak zapytalam gdzie tatus topomachala mi lapka ze jest dada:-) miala pewnie na mysli ze idzie dada bo akurat adam ubieral sie do wyjscia:-)