• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sen i spanie

Moja ostatnia noc wyglądała tak: Miki zasnął o 20.00, potem pobódki o 23.30, 2.30 i wstał z budzikiem czyli o 5.30 i w wykonaniu mojego synka noc uważam za fantastycznie przespaną:-D Żeby każda była taka:tak:

reklama
Wczoraj Mati poszedl spac o 20.20 \Pobudka na karmienie o 23.30, 2, 5, 6 i 7.30 juz sie obudzil w ogole...
pileuche zmienialam dopiero o 6, ani razu sie nie przesikal a i tak sie budzi...
I co ja mam zrbic zeby sie rzadziej budzil???buuu

Na jakims forum czytalam, ze dzieci budza sie z przyzwyczajenia i trzeba odzwyczaic, czyli jak sie obudzi nie dac cyca, poplacze i zasnie...ale jak dla mnie takie metody sa drastyczne jakos...
Gdyby chcial smoka, to dlabym muu smoka jakby sie obudzil i moze by zasnal jakby sobie cos pomentolil...
Moze macie jakies pomysly???????????????????

cicha - nawet nie wiedzial ze organizm moze tyle wytrzymac, 4 miesiace nieprzespanych nocy...non sto impreza!!!:")))))

U nas na majówkach dziewczyny stosują metode z ksiażki "Usnij wreszcie". Ja dopiero powoli dojrzewam do tej metody bo jest nieco drastyczna. Mam tą książkę w wersji elektronicznej. Jak któraś chce - mogę przeszłać na maila.

gluszek ja poprosze, wydaje mi sie ze dosc dlugi fragment czytalam z tej ksiazki Baska zamieszczala linka..
maila wysle na privacie:))
Mati nie ma klopotow z zasypianiem, kladziemy do lozeczka, gasimy swiatlo, wychodzimy i zasypia, tak od samego poczatku - mowie o wieczornym spaniu....tylko te czeste pobudki mnie rozwalaja..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry