reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

No u nas kolejna noc ladna:-) ale tfu tfu tez nie chce zapeszac...Obudzila sie raz na smoczek a potem dopiero po 05:00 na mleko...I potem o ok.08:00 przyszla nas obudzic:-)

reklama
A u nas w dzień pojawił się problem, przez który większość z Was przechodziła już dawno. Marcinek nauczył się siadać w łóżeczku. Do tej pory nie umiał sam usiąść, ale za to potrafił wstać z pozycji siedzącej. Teraz sytuacja wygląda tak, że ja go kładę, a on w tym samym momencie chwyta się szczebelków i siada, a następnie wstaje. Póki co kryzys opanowany, bo wsadzam go w śpiworek - w tym sprzęcie jeszcze nie umie wstać:-D I mam nadzieję, że nieprędko się nauczy...

tak,:-D skąd my to znamy. Ola oprócz chwytania za szczebelki wstaje. Idzie spać w pozycji pół siedząco leżącej. Wczoraj wieczorem znudziło mi się warowanie na noc przy łóżeczku więc zostawiłam ją samą. Chodziła po łóżeczku, szarpała firankę wreszcie usiadła okrakiem między szczebelkami, opuściła głowę i zasnęła. Dzisiaj za to przyjechałam do domu z pracy a tu Ola zmęczona. Poprostu poraz pierwszy widziałam ją w takim stanie. śpi z otwartymi oczami. Mama powiedziała mi, że wogóle dzisiaj nie spała, a była z nimi na wsi. Wyglądała jak nocna mara. Teraz śpi.

u nas budzenie się co chwilę to norma, ale zwykle Iza przytula się do cycusia ewentualnie troszkę go possie i zasypia, a dziś oprócz tego 2 razy obudziła się na dobre z chęcią do zabawy i zasnęła gdzieś dopiero po godzinie łażenia po łóżku i mamusi:sick: a ja rano nieprzytomna do pracy jechałam, :baffled:

A moja malpka juz spi:szok: taka zmeczona byla...Ale ciekawe jak dlugo bo czesto jej sie zdaza zdrzemnac a potem jeszcze buszuje do pozna...:-):eek:

Mati tez padniety, zasnal o 19.15
wczorajsza noc byla koszmarna, Mati w kolko sie budzil....troche cyc i zasyi[ial i znow, w koncu wzielam go na rece obudzil sie na maksa, pozniej possal piers i spal juz do rana....
ciekawe jak dzisiaj, chyba ide zaraz spac...

reklama
Ja mam koszmar od zeszłego czwartku, bo przyplatało się nam jakieś wstrętne choróbsko:baffled: pobudka co chwilka bo od wczoraj gile po pas. Dobrze że mam opiekę bo dzisiaj chyba bym podpierała oczy na zapałki

Do góry