reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Baska jak by mi Julek 14 godzin przesypial to bym chyba nie wiedziala co z czasem zrobic;-)

Ogolnie sypia srednio 11 godzin w porywach 12 i tyle. Wiem , ze za malo ale po pierwsze nie wiem jak go zmusic a po drugie nie jest zbyt marudny czy cos w tym stylu wiec chybamu wystarcza.

reklama
U nas 12 h to max. Z tego 10 w nocy i ok 2 w dzień (zwykle w 3 drzemkach). Ale ja jestem taki niespioch więc to ma chyba po mnie. Na pewno nie po zawsze niewyspanym tatusiu:-D

Ola śpi około 11-12 godzin i 2 drzemki około godz w ciągu dnia. Ostatnio jest gorzej. Przez zęby nikt w domu nie śpi. Płacze tak głośno, że sąsiadów mogłaby obudzić.

hu, hi u mnie słoneczko już spi. Zbiera siły na jutrzejszy wielki dzień chrzcin!!!!!!

Ps. Patrycjo - trzymaj się dzielnie. Mam nadzieje, że uroczystość się uda i Noemi będzie grzeczna:-D :-D :-D

U nas tak jak u Kasi. Czasami dorzuci jeszcze godzinke, ale rzadko.
Dziś synal dał nam po spać do 7 - szok! (Oczywiście z kilkoma pobudkami)

Dziewczyny, u nas akcja "stoimy bez przerwy". Jak wańka wstańka (taka lalka z ZSRR - może niektóre z Was pamietają:-)). Ja ja kładę - ona wstaje... Wiem że to nieuniknione, ale jak długo trwa ta fascynacja staniem??

reklama
Mati ostatio spi w nocy ok. 11 godzin a w caigu dnia tylko jedna drzemka 90 minut, juz nie chce spac na spacerku, za bardzo go swiat interesuje a po przyjsciu do domku jest taki rozbrykany ze nie wiem jak go wyciszyc zeby spal...buuu a czasem marudka jest...ostatnio przez zabki tez...

Do góry