stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
u nas nocki sa "ładne" , tzn. budzi sie na cycks z 2 razy ale bez zadnych płaczy . musze dodac ze Zoska cały czas spi przy mnie . no i nawet w dzien sie poprawiło spanie czasami nawet zdaza sie ze z godzinke sama pospi ;-)
a ja wtedy nie wiem co mam robic hehe :-) . nie mniej jednak Zoska to straszny cyc i juz chyba nic na to nie poradze , no moze jak pojdzie do żłobka to troszke odwyknie. zobaczymy..........
a ja wtedy nie wiem co mam robic hehe :-) . nie mniej jednak Zoska to straszny cyc i juz chyba nic na to nie poradze , no moze jak pojdzie do żłobka to troszke odwyknie. zobaczymy..........
Za to nareszcie Kuba ładnie usypia w dzień tz "ładnie" bo musi sie przy tym ze 3 min wypłakać i nawstawać ale usypia potem ślicznie, tylko zmieniła się mu pozycja do spania, bo teraz śpi na czworaka. Przestałam z tym walczyć :-) A właśnie gdzieć czytałam że niektóre dzieci poprzez płacz właśnie się przed snem wyciszają i Kuba jest na to niezbitym dowodem. Ciekawa jestem jak będzie od przyszłego tygodnia, jak wrócę do pracy bo teściowa już zapowiedziała że będzie usypiać małego w wózku.
-jakby wszystkie alowniki przeczytal
:-)