reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

u nas nocki sa "ładne" , tzn. budzi sie na cycks z 2 razy ale bez zadnych płaczy . musze dodac ze Zoska cały czas spi przy mnie . no i nawet w dzien sie poprawiło spanie czasami nawet zdaza sie ze z godzinke sama pospi ;-) :-D a ja wtedy nie wiem co mam robic hehe :-) . nie mniej jednak Zoska to straszny cyc i juz chyba nic na to nie poradze , no moze jak pojdzie do żłobka to troszke odwyknie. zobaczymy..........

reklama
U nas ostatnio w nocy 4 pobudki i mama jest zombie....
A w ciagu dnia jedna drezmka na spacerku
a z druga jest hardcore maxymalny
probuje zeby Mati sam zasypial w lozeczku ale nie wychodzi, placze przez 90 minut i albo jest nastepny posilek albo biore chute i usypiam...dodam ze jak tak placze to mi sie tez chce plakac i juz nie wiem co robic...buuuu

Kuba budzi sie w nocy dwa razy o 1 i o 4 ale nie walczę z tym bo to nasze jedyne cycusiowe karmienia. W dzień cycek jest już w totalnym poważaniu :baffled: Za to nareszcie Kuba ładnie usypia w dzień tz "ładnie" bo musi sie przy tym ze 3 min wypłakać i nawstawać ale usypia potem ślicznie, tylko zmieniła się mu pozycja do spania, bo teraz śpi na czworaka. Przestałam z tym walczyć :-) A właśnie gdzieć czytałam że niektóre dzieci poprzez płacz właśnie się przed snem wyciszają i Kuba jest na to niezbitym dowodem. Ciekawa jestem jak będzie od przyszłego tygodnia, jak wrócę do pracy bo teściowa już zapowiedziała że będzie usypiać małego w wózku.:baffled:

U nas własnie zaczyna sie spanie na czworaka, a chyba wiaze sie to z tym ze Wojtek juz z pena nieśmiałaóścia raczkuje:-) a wczoraj Wojtek pobił rekord i przewietrzył babcie spał na spacerze 3 godzinki:-D

Widocznie Wojtus stwierdzil ze przyda sie babuni troche swierzego....:-)

A u nas jak zwykle noc pelna "wrazen"...

i dzis snil mi sie ...Karolek i jego mamusia...:-) Karolek to wygladal jak na fotkach ale nawijal jak wolna europa...a jakich slow uzywal:szok: -jakby wszystkie alowniki przeczytal:szok:

I kilka dni temu snil mi sie tez Mati:tak: :-) :-D

reklama
Kuba też wczoraj pospał na spacerze 3 godziny, ale co tu się dziwić to nasze drugie wyjście po chorobie :-)

Do góry