reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sen i spanie

A za to w nocy koszmarnie, moje dziecie ma jakiś odruch bezwarunkowy do raczkowania, bo w nocy jak się przekręca to od razu na czworaka, tylko głowa dotyka poduszki, no a wiadomo za wygodnie się tak nie pośpi więc dzisiaj co godzinka przewracanie na plecki. Mam tylko nadzieję że jak zacznie chodzić to nie bęzie chciał spać na stojąco :-)

reklama
Mi właśnie doniesiono, że mój syneczek już 2 godzinki śpi na spacerku :-) No ale nie dziwię mu się, taka piękna pogoda za oknem...

Sumka, jak koń:laugh2: :laugh2: :laugh2:

i dzis snil mi sie ...Karolek i jego mamusia...:-) Karolek to wygladal jak na fotkach ale nawijal jak wolna europa...a jakich slow uzywal:szok: -jakby wszystkie alowniki przeczytal:szok:

Pati - miło nam bardzo :) i powiem wam, ze regularnie ktoś nam donosi (ciocia, babcia, też my sami) że wyśnił nawijąjącego Karolka :) Mały dziś od rana nawija - ma rozgadany dzień ale w słownikach to się raczej tych zwrotów nie znajdzie ;)
Sumka - u nas to samo, z tym, że głównie w dzień, w nocy trochę lepiej - dopiero nad ranem jak się budzi to na cztery..dziś nawet udokumentowałam poranną drzemkę- żeby nie było wątpliwości - na 2 pierwszych zdjęciach Karol śpi :)
Poza tym dorzucam notkę z lutowego "Mam dziecko" - może któs skorzysta, generalnie tematycznie tu pasuje więc nie będę na wątek z artykułami

ale pozy te wasze dzieciaczki mają moja mała jak narazie śpi tylko na pleckach tylko główkę przestawia.Jak była mniejsza lubiałą na boku teraz plecy wchodzą w grę.

No to z notatki wychodzi ze jak mi dziecko jazzu w dzien daje to odbicie ma to w nocy...No tak...A dzis panna iak sie o 3 przebudzila to zastalismy ja stojaca....:szok::eek:

Patrycja u nas to samo od razu jak się przebudza to staje, jak jakiś robot zaprogramowany:-)

Karolek i Kubiszonek są nie do podrobienia;-):-)
Izka w nocy też się przewraca i staje na czworaka , oczy ma przy tym otwarte, tylko że ona śpi ze mną w łóżku więc ją odrazu przytulam do cyca i śpi dalej:-)

reklama
tak w ogóle to zawsze myślałam że najfajniejsze zdjęcia są w wątku zdjęciowym, no cóż byłam w błędzie na innych też są prawdziwe perełki:tak::-)

Do góry