reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

reklama
Też jestem skłonna zgodzić się z Onesmile,ze to jakis skok-widzę po Amelce,jak "nagle " się zmieniła ostatnio- tak,jak napisałas - jakaś bardziej "kumata" się zrobiła;-):-D

U mnie dzisiaj tylko jedno przebudzenie na smoka, no i pobudka o 6 co dla mnie jest masakrą, ale zrobiłam butlę i dospaliśmy do 7:50!
A później włączyłam mu bajki i do 8:30 ja jeszcze spałam :-)
Jak jutro wstanie o 6 to też mu dam od razu mleko, może ten patent będzie częściej przechodził.

kania, dzięki :*

U nas dzisiaj naprawde niezła nocka była, może ze dwie pobudki a może tylko jedna, nie mamy nawet z mężem pewności co do tego ;-) A jak wstawałam do pracy to Ptysiek jeszcze spał :-)

No to ciesze sie, Kaniu i Roxannko, nalezy Wam sie troche wiecej snu wreszcie :-)
Adasiek tez ladnie przespal noc, bez zadnych pobudek, do 7:30. Ale to u nas standard, wiec nie ma sie czym chwalic... ;-)
Chyba obudzil go wtedy tatus, jak sie szykowal do pracy. Bo mnie to sie nawet nie chcialo z lozka zejsc...

reklama
Do góry