Klaudynka
Fanka BB :)
Ja sie kochalam jak juz bylo po terminie jednak to nic nie pomoglo nawet noc przed porodem probowalismy cos przyspieszyc dodam ze bylam 9 dni po terminie i skonczylo to sie cesarskim cieciem;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dokladnie ten sam problem :-Witam, piszecie między innymi o braku ochoty na sex... mam mały problemik, który bardzo mnie dołuje. Jestem w ciąży (początek ósmego miesiąca). Przytyłam już ok.12 kg i mój problem polega na tym że ja mam straszną ochotę na sex ale mój mąż nie... Czasem wydaje mi się że to przez moje przytycie, ale mój mąż mówi że tak nie jest, tłumaczy to zmęczeniem. Ale jakoś wcześniej nigdy nie był zmęczony. Napiszcie co o tym sądzicie... Dodam że nie jest to strach przed uprawianiem sexu w ciąży (podobno niektórzy faceci tak mają) ponieważ jeszcze około półtora miesiąca temu tak nie było...
ja jestem z mezem umowiona na poniedzaielk na rozmowe na ten temat...ale on wroci z weekendu z pracy i jak zwykle nic z tego nie wyjdzie pewnie...wpadniemy w wir zajec (remont domku) i znow rozmowy nie bedzie...on zasnie szybko a ja znow bede plakac...EmilkaT
ja też zawsze płaczę w poduszkę... ale co to daje??? Gdyby chociaż podali nam ten prawdziwy powód byłoby nam chyba łatwiej....