reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Hej bylam wczoraj na I usg malenstwa ;)widzialam ta kruszynke ma 11,5mm mysle ze duzo :laugh:wszystko ok tetno bylo ale ze mnie tak brzuch boli zapisal Duphaston dzis taka bylam zmeczona ze lezalam sobie i mam apetyt jak pomysle ile zjem w swieta to az sie boje o wage :laugh: ale co tam pozdrawiam wszystkie brzuchatki jak mam wkleic zdj.usg?????????

reklama
Pati super ze widzialas swoja fasolke , ja musialam niestety przesunac wizyte na po sylwku i dopiero wtedy bede miec nastepne usg , napewno wam napisze jak bylo

Witam Was, co prawda jeszcze nie mam wyznaczonego terminu, ale myślę, że urodzę w sierpniu, więc się do Was zapisuję. U mnie to jakiś 6-7 tydzień, dokładnie trudno powiedzieć, bo mam nieregularne cykle. Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom!

witaj gosik , sprawdzaj terminek i oczywiscie serdecznie witam w sierpniowkach :laugh:
no dziewczynki gdzie cala reszta , czekamy czekamy

Cześć mamy Sierpnia 2006
Juz mi lepiej , naprawdę lepiej. I humor mam lepszy i lepiej się czuję. Ale boję się kichać, bo takie plamki najczęściej mi wychodzą gdy kicham.
Doktor mnie uspokoił. Dał mi tabletusie. NAmiary na szpital, w którym ona pracuje, jej mąż i jej syn. Mam nie denerwować siebie i mojej dzidzi w brzuszku.
Mam być dobrej myśli i przyjść 30.12. oglądnąć swoją mała fasolkę na monitorku. ;D

aniam bardzo sie ciesze , ze juz lepiej i ze z dzidzia jest ok , sluchaj pani doktor i dbaj o siebie , duzo odpoczywaj , moze wez L4 w pracy ;)

Na razie nie muszę. Do końca roku nie chodze do pracy.

Już nie moge się doczekać aby rodzice zobaczyli prezent, który im damy pod choinkę. W życiu nie kupiłam tak tanich prezentów ;D

aniam to zupelnie jak ja :laugh: :laugh: :laugh: my juz zrobilismy kartki typu .....gratulacje w sierpniu zostaniesz moja babcia ..... ;D, kazda jest w czerwonej kopercie a koperty przewiazane czerona wstazeczka i tylko czekaja na wigilie , ale beda miec zdziwione minki ;D
a dziadzius peknie z dumy ;D w wigilie ma urodziny

Rewelacyjny prezent.
My naszych rodziców unikamy, z obawy że się wygadamy. Zasłaniamy się dużą ilością pracy itd. ;D ;D ;D
Ale nie mogę się doczekać aby zobaczyć ich miny.
Ale chcieli? Ciągle suszyli nam głowę? To teraz maja ;D ;D ;D

reklama
Jak ten czas szybko leci ;D Dopiero sie zorientowalam ,ze juz pojawil sie nowy temat Sierpnioweczek :D ;D ;D Bardzo sie ciesze, ze kolejnym szczesliwym sie udalo.A jeszcze niedawno bylam pierwsza lipcoweczka ;D ;D
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania nas. moze czasem cos bedziemy mogly podpowiedziec i doradzic :) :-*

Do góry