reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpien 2006

Ehh, jak to dobrze, ze sie odezwalas!!!

Polecam jeszcze allegro, tez w miare tanio mozna rozne rzeczy kupic :)

Ja tam zamierzam sie w lumpkach stroic...

reklama
Hej własnie wrociłam z miasta byłam w normalnym sklepie z ciuchami ciążowymi i nawet mierzyłam jakies jeansy i sztruksy...ale nie powaliły mnie z nóg a kosztowały 150zł no sorry........zeby jeszcze były naprawde fajowe.. :( więc olałam to i poszłam na ciuchy akurat znalazłam super tunike z lejącego sie materiału za 10zł i gitara gra , a w innym lumpexie babka mi kazała przyjsc w poniedziałek bo ponoc przychodzi masa ciuchów własnie ciążowych...takze nie jest tak zle..pozdrawiam

to ja się chyba też przejdę po lumpeksach po pierwszym bo już sie w nic nie mieszczę ;D

Witam wszystkie mamusie! W koncu sie dzisiaj zalogowalam Tez mam termin na sierpien - ok.23-go. Juz nie moge sie doczekac :))
Mam jeszcze do Was pytanie: jak umiescic takie "suwaczki"? :))

Joaś,
dziekuje ci bardzo, biore sie do roboty :) Mam nadzieje, ze dam sobie rade ;) Pozdrawiam. Mam jeszcze pytanie: sa tu jakies dziewczyny z Bielska lub okolic??

reklama
witam nowa kolezankę ;D widze , ze suwaczek juz masz ;D to swietna sprawa , moj gin zawsze jest pod wrazeniem , ze wiem dokladnie ktory to tydzien i dzien ciazy , oczywiscie nie zdradzam mu ze mam sciage w postaci licznika suwaczka ;D

Do góry