reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

hahahaha, Dominique, cudny sen - siedze w pracy i na glos zaczelam sie smiac, az kolezanka dziwnie na mnie spojrzala :)) Takie rzeczy sa bardzo prawdopodobne, dlatego chyba wole coreczke, bo jak bedzie syn to Moj zamieni go w siebie ;) ledwo maluch stanie na nogi a juz bedzie musial wyczynowo spotr uprawiac w kadrze :)

Leyna, mnie tez raz sni sie, ze mam corke, za chwile, ze rodze synka i tak w kolko.

Ale najczesciej snia mi sie jakies pierdoly kompletnie nie powiazane ze soba. Dzisiaj mialam dziwny sen, bo snil mi sie moj byly, z ktorym spotykalam sie 3 lata i, ze znowu mamy sie "ku sobie", chociaz wiedzialam, ze jestem w ciazy, mam kogos i ze on ma zone, ktora tez jest w ciazy i mowilam w snie mojej mamie, ze J. zawsze taki byl, wiec wiedzial;am, ze bedzie zone zdradzac :)

reklama
Mój P. też już sobie zaplanował, że jak będzie synuś, to już w wieku 5 lat, będzie uczęszczał na judo, a jak skończy 8lat, to pojadą razem na survival  ;) i w ogóle już sobie marzy ten mój chłop, że mały będzie miał same "męskie" zainteresowania ;) A ja P. podjudzam od czasu do czasu, jak słyszę te jego opowieści, czego to on z synkiem nie będzie robił, i mówię: "A co zrobisz, jak będzie chciał chodzić na balet?" :laugh: Bardzo zły jest wtedy, nie wiem czemu.... ;D

Haha, ja mowie podobnie :) Bo ten Moj to juz zaplanowal wszystko - tzn. wszelkie meskie zajecia. Jak na USG wyszlo, ze prawdopodonie dziewczynka, to i tak on wierzy, ze bedzie chlopiec, bo jak powiedzial kiedys : "Ja robilem, to wiem co zrobilem" :) Oczywiscie dla zartu, ale chlop jak to chlop - niby zartuje, ale tak naprawde mowi powaznie ;)

Witam sierpniówki!czy ja mam tylko takie schizy czy sie rusza czy nie i czy wszystko ok. czy jest was więsej .To nasz 21 tydzień a za dwa tygodnie usłysze serduszko. Piszcie co sie z wami teraz dzieje bo chyba z tej paniki o moje maleństwo oszaleje! ;)
Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki! :laugh:

Od tego jest forum - zeby nie zawracac dupek innym wokolo :) ;) Bo powiem szczerze, ze moje bezdzietne, samotne kolezanki niby sluchaja jak cos im mowie, ale widac, ze myslami sa gdzie indziej :)

Dokładnie nikt bardziej nie zrozumie baby w ciązy jak druga ciężarna..a innym to sie moze tylko wydawac, że wiedza o co chodzi...

Nic nie mowcie, bo mnie to wogole niewiele jest w stanie zrozumiec... Trzecie dziecko w drodze... Czy ktos wie jak zmeczona bywam wieczorem? Jestem taka zmeczona, ze juz zmeczenia nie czuje, hihihi....

reklama
Do góry