reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Współczuje wam dziewczyny.. wiem jak trudno sie zmusic do pisania pracy sama to prezszłam ja na szczescie juz skonczyłam i mysle ze w kwietniu sie obronie...ale najwazniejsze zacząc pozniej jakos sie pisze...zycze owocnego pisania!

reklama
dziewczyny współczuję pisania, na szczęscie ja od kilku lat mam to za sobą, bo teraz na pewno bym się nie zmusiła do napisania czegokolwiek ;)

dominique gratuluje połóweczki :)

Witam :)
Ja dzisiaj zabieram się za porządki wiosenne w mieszkanku i w ciuszkach Wikusi :)
Trzeba posegregować za małe i schować dla rodzeństwa ;)

A ja czekam z niecierpliwością na wiadomość od koleżanki :) bo ma termin porodu na 07.04  i ma synka w brzuszku :) i nie mogę się doczekać aż go zobacze :)

Dziękuję ślicznie, Leyna :)

A z okazji "połóweczki" przed chwilą się obmierzyłam i zważyłam... Figura idealna ;): biust 96cm, pas 90cm, biodra 96cm, czyli prawie walec :laugh: A waga w końcu taka jak przed ciążą, czyli "nadrobiłam" te 5kg, które schudłam na początku ciąży i znów ważę 62kg; pewnie już niedługo ;)

dominique.p pisze:
A z okazji "połóweczki" przed chwilą się obmierzyłam i zważyłam... Figura idealna ;): biust 96cm, pas 90cm, biodra 96cm, czyli prawie walec :laugh: A waga w końcu taka jak przed ciążą, czyli "nadrobiłam" te 5kg, które schudłam na początku ciąży i znów ważę 62kg; pewnie już niedługo ;)

dominique modelka z Ciebie idealna :D tylko na wybieg :)

ja się mierzyć nie mam odwagi :p na razie tylko się ważę, ale też nie wiem jak długo, bo kilogramów przybywa mi w tempie zastraszjącym...

Oczywiscie jeszcze sie nie zebralam do tej biblioteki, bo musialam obiadek ugotowac :) Mysle, ze uda mi sie to napisac, bo biore sobie urlop od 5-go do 12-go, bo chcialabym sie bronic w polowie maja i miec juz to z glowy.

Dominique, wymiary wprost idealnie ciazowe ;)
Ja waze, tzn. tydzien temu wazylam :) 59 kg przy 169cm wzrostu, zobaczymy co bedzie dalej.

Dziękuje za serdeczne powitanie :)
Mężowi dziś się śniło że małe się poruszyło a ja nic jeszcze nadal nie czuje więc moja reakcja: PŁACZ! jak on ze mną wytrzyma do sierpnia to nie wiem ;) ale dzięki za otuchę i czekam aż maleństwo da mi popalić kopniakami ;)

Madziu, kochana, nie martw sie tak strasznie!! Nie ma regul u pierwiastek. Czasem pierwsze ruchy sa odczuwane w 16 tygodniu, czasem w 18, czasem w 19, w 20 ale nawet i w 22-23!!! Nie masz sie czym martwic :D Poczekaj i daj sobie troszke czasu. Rozumiem, ze jest Ci trudno, zreszta nam wszystkim chyba jest - ciaza to nie bajeczka dla malych dzieci, ktorej sie wyslucha i juz jest wszystko ok. Niestety wszystkie musimy przezyc i te lepsze i te gorsze chwile,a najwazniejsze to nie poddawac sie zlym nastrojom, przynajmniej na niezbyt dlugo jesli juz :)

Ja bym chciala jak najszybciej moja magisterke napisac, ale niestety musze ja pisac po rosyjsku, a moj warsztat rosyjskiego nie jest az tak wspanialy, zeby taka prace napisac bez problemu, i to jest moje zmartwienie. Drugie to to, ze dzieki mojemu promotorowi i temu, ze ta cholerna praca ciagnie sie za mna juz 3 rok, to znienawidzilam Czechowa strasznie... Ehh, ale moze bedzie lepiej. Nie bede tyle gadac, tylko biore sie do roboty.

Mada, na pewno w ciagu najblizszych dnia poczujesz te upragnione ruchy :) Zobaczysz...

Karoo, wspolczuje, mnie po polsku trydno prace napisac - tzn. zabrac sie za to, jakos caly czas moje mysla kraza gdzie indziej (pisze z prawa spadkowego, o testamentach, koncze administracje, a promotorke mam z prawa handlowego i nie potrafi za bardzo mi pomoc :) )

Ok, zbieram sie do tej biblioteki, bo jak w takim tempie bede sie wybierac to mi dnia zabraknie ;)

buziak dziewczynki

reklama
Kochana powodzenia w pisaniu i będzie napewno dobrze!ja teraz się śmieje jak coś wymyśle przy scrablach czy jakimś problemie że CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA! więc dzidzia będąc cały czas przy tobie napewno posłuży pomocą, choćby tym że głaskając brzuszek trochę się odprężysz i już coś nowego do głowy wskoczy!     :D
POWODZENIA!

przeziębiłam się ,znacie jakieś naturalne metody leczenia? bo niechcę brać lekarstw.

Boli gardło, nadchodzi gorączka itd. proszę o pomoc :-[

Do góry