reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Podobno co dwie glowy to nie jedna, i w ciazy powinno sie super pisac prace ;D

Tylko czemu ja taka rozkojarzona chodze?? ;)

reklama
Ja to samo Karoo, caly czas mysli kraza gdzie indziej. No i u mnie w domu caly czas ktos gada :) Nie mozna sie skupic. Ale jak juz sie wezmiemy za to, przysiadziemy i skupimy tylko na pisaniu, damy rade :)

Witam wszystkim po długim niebycie. Własnie jestem po odwiedzinach mojej mamy, przyjechała zobaczyć mój brzuch. no i dowiedziałam się że jak była ze mną w ciąży to miała ogronme brzuszysko no i pewnie ze mną tez tak będzie-juz sie cieszę :) Kupiłam też wózek chicco tech-a 4WD skoro na ten cel przywiozła mi pieniążki to trzeba było skorzystać ;) No a teraz czyli w kwietniu planuje remont mieszkania żeby zdążyc przez "dużym brzuchem"

Mnie moj ginekolog powiedzial, ze najlepiej isc tak w 23-24 tygodniu, ale mysle, ze jak maluszek ladnie sie ulozy to bedzie widac :) pozdrawiam

A ja coraz bardziej zaczynam czuc, ze bedzie dzidzius. Moj przywiozl z wyjazdu troszke ciuszkow - sa takie malenkie :) Zastanawialam sie wczoraj jak je ogladalam jak ma przejsc raczka przez taki maciupki otwor w rekawie ;)

w 21 tc może być widać albo i nie ;) jeżeli dziecko się odpowiednio ułozy to można okreslić płeć, ale trzeba pamiętać, że rozmiary ewentualnego chłopczyka są tak mikroskopijne, że o pomyłkę łatwo ;) mój gin twierdzi, że po 25 tc już ładnie widać czy chłopiec czy dziewczynka i wtedy nie ma mowy o pomyłce. oczywiście pod warunkiem, że nie schowa swoich atrybutów :p

Wtam kochane!
Prawie zdrowa już jestem! :) cytryna z miodziem pomogły dziękuję :) polecam Amol - w czwartek mnie dopadło a dzisiaj już prawie nic, fakt że pierwszej nocy myślałam że nie przeżyję budziłam się mokrusieńka. Nasmarowałam co noc plecy, klatke piersiową i czoło i naprawdę pomogło ale z łóżka się nie ruszałam :( Dzisij już lepiej ale jeszcze nie wychodzę, na wyjście pozwolę sobię w czwartek, jadę na zakupy dla mnie (trzeba sobie choróbsko wynagrodzić ;)),już wczoraj na Allegro kupiłam koszulę białą -super i czerwoną bluzeczke obie nowe i teraz czekam na paczuszkę. ;D

reklama
No to kuruj sie Mada! Lepiej polezec dluzej, ale wyleczyc do konca. Zakupki zawsze poprawiaja humor :) Ja mam urlop od srody, wiec pewnie tez skocze sobie polazic po sklepach :)

Do góry