reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpien 2006

Tez bym sobie ze swoja mamcią posiedziała na tarasie tylko myk w tym ze mój domek rodzinny jest 350 km odemnie :( wiec moge sobie pomarzyc..ale została mi jeszcze działka tesciów za miastem tylko co z tego jak narazie leje....

reklama
ja jeszcze do mojej mamy nie dzwonilam , ale zaraz to zrobie , na dzien matki idziemy w srode do kosmetyczki , ja paznokcie ona buzie , wiem , ze napewno ja to ucieszy...to bdzie suprise :)

U nas tez pogoda paskudna. Leje i 10'C na zewnatrz. Co to za maj??
Ja mojej mamusce tez chce zafundowac wypad do kosmetyczki na pedicure i manicure, ale to next week jak bede po wyplacie, bo sie troche splukalam w tym mies. - nawet nie wiem kiedy i na co mi poszlo tyle kasy!

Co do balsamow, to Sopot dobry i daje ladny odcien, ale tak jak pisala Dominique, nie nalezy sie nim smarowac codziennie, bo rzeczywiscie schodzi paskudnie - jakby sie mialo jakas chorobe skory ;)
Uzywalam w zeszlym roku tej serii z Johnsona, ktora reklamuja (ta w zoltym opakowaniu) i tez nie moglam jej stosowac codziennie, bo dawalo to taki sam efekt jak przy Sopocie. Ja uzywajac samopopalacza mieszam go pol na pol z normalnym mleczkiem do ciala - opalenizna jest duzo delikatniejsza, ale nie ma zaciekow i plam. No i tez tak jak Dominique - najlepiej zrobic porzadny peeling zanim nalozy sie samoopalacz.

Dziewczyny czy jestescie juz przygotowane na przyjście maluszka na świat? Pokupowane juz wszystko?

Jakie wszystko... Prawie nic w domku nie mam... Wlasnie przywiezlismy lozeczko, ale trzeba je niestety opalarka opalic, przejechac porzadnie papierem sciernym i lakierem takim pozytywnym dla dzieci go pomalowac, ale na pewno bedzie ladne :) Powiedzcie mi, kto maluje lozeczko dla niemowlat na zolto olejnica?? ::) Hehe, wiem, to juz inne czasy :D Ale ciesze sie, ze w ogole mam lozeczko :)

Ja już pisałam że ślub przyjaciółki mi się zbliża a tu tylko tydzień został ::)
i dzisiaj odebrałam kreacje na ten właśnie ślub, tak mi cholernie zależało że by była naprawde extra i... katastrofa :mad:
spodnie fajne, lejące, ogólnie ok. ale tunika jak ja przymierzyłam to mama moja stwierdziła że będę miała "PODOMKE"!!!!!
czujecie k... podomke a tu tydzień do imprezy i wszystkie dodatki skompletowane :mad: :mad: :mad:
No więc pojechałam zaraz po wyjściu od krawcowej do H&M i kupiłam śliczną, elegancką blezeczke w kolorze rudym za 39 zł!!!
Spodnie pasuja do tego idealnie , buciki też jeszcze tylko torebka i będzie lux ;D
ale żebyście widziały moją PODOMKE :o :o :o
tylko teraz musze liczyc na sliczna pogodę bo nie mam nawet co narzucic na siebie jeśli bedzie np. tak jak dzisiaj :(
zaraz po ślubie wklejam zdjęcia ;D
i stwierdziłam że dopóki będe w ciąży jedynym sklepem będzie H&M i tylko w czeladzi bo w innych w okolicy też nic ciekawego

reklama
cindi pisze:
Dziewczyny czy jestescie juz przygotowane na przyjście maluszka na świat? Pokupowane juz wszystko?

No cos Ty!! :) Mam ciuszki tylko i laktator. A tak to nic wiecej :) O, i jeszcze 3 paczki pampersow mini od szwagierki, bo nie zdazyla ich wykorzystac :)

Mada, haha, strasznie sie usmialam przez ta Twoja 'podomke', ale wierze ze musialas sie niezle wkur... Ja bym chyba szalu dostala i to na tydzien przed weselem, a poza tym w naszym stanie trudniej znalezc cos fajnego, takiego z klasa, cos co nadawaloby sie na tego typu uroczystosc :) Tez lubie zakupy robic w H&M, ale teraz jak jezdze to do Plejady w Sosnowcu, do M1 rzadziej. Mam dziadkow w Myslowicach, wiec jak jestem u nich to kochany dziadzius zawsze nas wozi po sklepach :) 3 pokolenia zakupowych maniaczek, a 4-te w drodze ;)

Do góry