Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
życzę Cu, żeby chłopak mógł sie załapac na poród w czasie pobytu bo nic chyba nie zastapi tych pierwszych chwil z własnym dzieckiem:-)
na razie naliczyłam kolejne 2 ruchy wiec jestw sumie 8:-) ale zwykle te 10 ruchów to w ciagu godziny było a dzisiaj jakos tak baaardzo leniwie
moze pogoda ja dobija:-) chociaz ja sie dzisiaj bardzo dobrze czuje:-)
:-) to bedzie juz całkiem fajowo;-)
w szpitalu lezały dwie laski jak byłam na KTg z przenoszonymi i mówiły, ze 3 urodziły w nicy tez z przenoszenia.Ja nie wiem co sie dzieje, ale moja kolezanka sie smieje, że to pewnie przez modyfikowana genetycznie żywnośc i że jak tak dalej pojdzie to za niedługo jak śłonice bedziemy 2 lata chodzić w ciąży 

moje 2 kolezanki mialy cc i nie miały aż tak strasznie,moze nie każdy tak ma:sick:
a jeszcze jak ci pęcherz płodowy przebija to podobno koszmar-koleżanka mi poradziła zeby nie pozwolić za wcześnie przebic,o można oszaleć z bólu