Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalerznosci w którtm kosciele jak chrzciłam Kube to wystarczyło tylko podanie ze zobowiazujemy sie wziąść ślub kościelny natomiast jak mąż chciał zaświadczenie ze jest katolikiem bo miał byc chrzestnym to ksiądz mu nie dał ,wiec teraz moge miec problemy dlatego chcemy odrazu ze ślubem kościelnym wziąść żeby sie nie czepialiWitam!
Co do chrzcin to ja myślałam w październiku-jak będzie dziewczynka mam malutką sukienusię od szwagierki a jak chłopczyk to też bo chrześniaczka chrzciła jak jej mały miał 2 m-ce.A wiecie czy jeszcze marudzą jak dowiedzą się że nie mają rodzice kościelnego?My nie mamy-postanowiłam że jak pójdę nic nie powiem wcześniej o tym.No i czy jeszcze jak chce się ochrzcić w innej parafii trzeba mieć nadal pozwolenie?Bo Mikołaja chrzciłam gdzie indziej i takie pozwolenie miałam ale jak przyniosłam dokumenty to ksiądz nie pytał się czy je mam tylko wziął wszystko i już.
No i najważniejsza sprawa![]()
-cały czas nie wiem gdzie ulokować pieniądze w banku na lokacie,na jak długo na sam początek.Kompletnie się na tym nie znam,nie mam się komu doradzić w tej sprawie a za tydzień planuję wyjechać na 2 tyg to po niedzieli najlepiej jakbym wszystko załatwiła.

oj piwo, piwo..nie lubiłam, a teraz mam taaaaakiego smaka, że hej! Coś mi się wydaje, że jak po porodzie wypije jedno, to będę pijana jak nastolatkano niżej jest napewno...ale wsio szczelnie pozamykane
lepiej niech siedzi tam do sierpnia;-)
i cały czas nie mam siary w 1 mialam tylko 2 dni w 28 tyg jak gorączkę miałam
co do "zdrowych" smaków ja mam checi na piwo aż mnie skręca...a musi byc to tyskie..jak czuje zapach to mi sie oczy świecą...gdzies za 1,5 roku może sobie wypije;-)