Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak jestes na L4 to dlaczego idziesz na badania?Ja mam taki problem dziewczyny, ze mam jutro badania okresowe z pracy i jak mi dadzą zdolność jak jutro pewnie bede na l4?
Kto ma taką pracę w warunkach niezbyt dobrych to radziłabym na l4 ja też pracuję na stacji benzynowej i ze względu na warunki poszłam od 2 na l4 i na razie mam do 25 stycznia.Z nudą to fakt:/, ale zdrowie dziecka ważniejsze. Ja miałam takie warunki, że pracowałam 24h i cały czas przy komputerze na dodatek było bardzoo zimno i ubierałam się, żeby było mi jak najcieplej to tak samo jak koleżanka dostałam ochrzan wkurzyłam się i poszłam na l4
My staralismy sie 4 lataA Wy długo starałyście się o maleństwo??

Kachaa to tak jak dla mnie... ale naczytalam sie ze nie wolno goracej kapieli brac wiec katuje sie teraz pod prysznice... a tak mi brakuje tego :-Letnia kapiel to dla mnie profanacjaKapiel musi byc jak dla mnie goraca zeby mozna bylo dlugo sie moczyc
![]()
Dokladnie - ja tez czytalam a jakies gazecie ze nie mozna pic herbaty z lisci malin....wiekszosc pisze, ze szkodliwe sa liście (...)
ja generalnie uważam, że procz wymienionych przeze mnie oczywistości, ktorych nalezy unikac, wazny jest po prostu UMIAR - jak w wiekszosci aspektow zycia tak naprawde - oraz sluchanie swojego organizmu i rozsądek zamiast paniki
To zastrzyki p/zakrzepowe.... A robisz je codziennie, czy co kilka dni?To zastrzyki , robi sie je w bok brzucha na rozrzedzenie krwi , przy niektórych chorobach lub nie wyjaśnionych przypadkach strat sie go bierze

Na razie rośnie....Ale jesteś dzielna,podziwiam.Minie zapewne,jeszcze troszke.To zastrzyki , robi sie je w bok brzucha na rozrzedzenie krwi , przy niektórych chorobach lub nie wyjaśnionych przypadkach strat sie go bierze

Super,gratuluję,niech rośnie zdrowo fasolinka.Witajcie,
:
Ja dzis bylam u ginka. Mam juz zalozona karte ciazy i stosik badan do zrobienia (grupa krwi, mocz ogolny, morfologia, cukier, OWA, HBS, HIV, HCV, toxoIGG/IGm, rozyczka IGG). Widzialam mojego Dzidziolka - ma 2,5 cm. Pieknie bije Mu serduszko. Nastepna wizyta 18.01. No i dalej L4.

przecież ja dopiero jakby 5 minut temu znalazłam to forum, a już jestem o "jakby w miesiąc starszej ciąży"... czas leci, uhmmm

.. niestety małe koty dają w kość!! i nic tego nie zmieni -taka ich natura i trzeba przetrwać. Jeśli niszczy ci ważne meble możesz spróbowac takich spryskiwaczy-odstraszaczy. Nie zawsze działają, ale czasem pomagają rzeczywiście. Dobry jest np Akyszek - dość tani i na mojego wyjątkowo działał, tylko trzeba często spryskiwać wybraną powierzchnię.
trzeba uzbroić się w cierpliwość pierwszy rok... dwa?
ogólnie maliny działają wczesnoporonniea czemu nie?
jedyne owoce na jakie mam zawsze ogromną ochote ostatnio, mimo ze nigdy nie przepadałam. zwlaszcza, ze ciagle jestem podziebiona popijam malinowe soczki czasem i czesto jem malinowy dżemik z jogurtem albo serkiem.
martuska
znalazlam cos takiego:
Herbata malinowa w ciąży… | Jak być mamą???
i tutaj ciekawa dyskusja:
uwaga na sok malinowy!!! [Archiwum] - Forum dziecko-info.com
Witajcie,
Przebrniecie przez dzisiejsza lekture Waszych postow zajelo mi prawie 2 h
Ja dzis bylam u ginka. Mam juz zalozona karte ciazy i stosik badan do zrobienia (grupa krwi, mocz ogolny, morfologia, cukier, OWA, HBS, HIV, HCV, toxoIGG/IGm, rozyczka IGG). Widzialam mojego Dzidziolka - ma 2,5 cm. Pieknie bije Mu serduszko. Nastepna wizyta 18.01. No i dalej L4.
Jak jestes na L4 to dlaczego idziesz na badania?
ja jeszcze nie jestem na L4 a zresztą nie mam zamiaru przesiedziec całej ciąży w domu i chce wrócic do pracy za pare tygodni wiec musze je zrobic