reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
ehtele gratuluje udanej wizyty? jak ty sie znalazłaś na sierpniówkach jak ty już możesz rodzić a my jeszcze czerwiec mamy, ja z moim terminem to moge nawet na początku września urodzić:)

riba przykro mi z powodu odwołanej wizyty, ale do czwartku nie daleko.
ja moja mam w środę i nie mogę się doczekać!

milusia kochana ty wrzuć na luz bo padniesz z wycieńczenia:(

riba buuuu nie miałaś wizyty, a człowiek tak sie zawsze nastawi psychicznie:baffled:ale na szczęscie do czwartku 2 dni;-)
Ehtele gratuluje udanej wizyty:))))) jejku ja jestem troszkę przerażona;-)Ty już mozesz rodzić:szok::-Dto sie już zaraz zaczniemy wykluwać po kolei:-).
Czy Ty Kalinko chodzisz prywatnie cały czas do gin. rozumię????
A czemu dostałaś skierowanie do szpitala, tzn. gdybyś nie dostała bóli w terminie czy co???

Monika a Ty na kiedy masz termin porodu???

Ostatnia edycja:
riba buuuu nie miałaś wizyty, a człowiek tak sie zawsze nastawi psychicznie:baffled:ale na szczęscie do czwartku 2 dni;-)
Ehtele gratuluje udanej wizyty:))))) jejku ja jestem troszkę przerażona;-)Ty już mozesz rodzić:szok::-Dto sie już zaraz zaczniemy wykluwać po kolei:-).
Czy Ty Kalinko chodzisz prywatnie cały czas do gin. rozumię????
A czemu dostałaś skierowanie do szpitala, tzn. gdybyś nie dostała bóli w terminie czy co???

Monika a Ty na kiedy masz termin porodu???

na 18.08

Bombusia chodzę prywatnie, ale rodzę w takiej prywatnej klinice - ale z NFZ - żeby tam rodzić nie odpłatnie trzeba chodzić do lekarza, który tam pracuje...więc on wypisał mi skierowanie pewnie dlatego, że taką mają tam zasadę...skierowanie w sensie, że w tym szpitalu mam rodzić...nie że mam już iść:)

monika8112 ano pierwotny termin mam na 2 sierpnia;) stąd jestm tutaj a to zapłodnienia doszło chyba jednak wcześniej i stąd ta data...a może Olek będzie siedział dłużej??? Oby nie!!!!!;)

Polianna ja pomidorówkę zazwyczaj robię z rosołu z dnia poprzedniego i wychodzi superek, dodaję przecier pomidorowy, a jeśli mam ochotę tez trochę jogurtu naturalnego. Zawsze dodaję też trochę świeżego lubczyku mniam. Do zupki dodaję to na co mam w danym dniu ochotę, albo ryż, albo ziemniaczka, albo robię kluseczki lane, albo jakiś sklepowy makaron
powodzenia na jutrzejszej wizycie:)))

Cosya witaj:)

bombusia ja tez do końca nie wiem jak leży malutka, ostatnio była ułożona poprzecznie, teraz czasem mam wrażenie że jest już ułożona prawidłowo, a czasem że poprzecznie....

mallaika gratuluję udanej wizyty:) a mężowi zdanego egzaminu na mgr:) No to faktycznie dziś macie powody do świętowania:))

MIluisa uważaj na siebie, jedz zelazo i rob sobie soki z buraka, marchwii i jabłuszka - bardzo dobrze dzialaja na niska hemoglobine...

martuska85 powodzenia na egzaminie z psychiatrii, na pewno pojdzie dobrze, tym bardziej ze ostatni:)

jenny ja tez mialam hemoglobine okolo 10,5 i lekarz zlecil jesc zelazo 2 razy dziennie po jednej tabletce, ale czasem zapomne i zjem jedna tylko...

ehtele no super wiesci po wizycie:) gratuluje.... ehhh cosik czuje, ze za niedlugo zobaczymy tu na forum fotke Olka i jego szczesliwej mamy:))

riba współczuję odwołanej wizyty, wiem co to znaczy, bo ze dwa razy tak miałam, jak człowiek się nastawi to potem czuje sie strasznie rozczarowany, ale nawet nie zauwazysz a juz bedzie czwartek:)

ja zaraz mykam do łóżeczka, może maż poświęci się dla mnie i nie będzie oglądal meczu.....w końcu dziś nie ma ważnego.. a moze pogramy w scrabble czy cuś i miło spędzimy wieczór:)

Witajcie
Ja wczoraj wróciłam z mazur, troszkę odpoczęłam, pogoda dopisała. Ogólnie wyjazd się udał.
A dzisiaj odwiedziła mnie koleżnka z którą kontakt urwał się dwa lata temu więc cały dzień plotkowałyśmy.
A jutro musze w końcu pojechać zrobić sobie badania bo w czwartek wizyta. No i niestety wczoraj wieczorem odkryłam, że mam całe nogi popuchnięte i dodatkowo pojawiły się rozstępy na udzie. W środę zaczynamy remont więc chyba jutro pojedziemy po farbę, już ni emogę się doczekać :)
Spróbuję Was choć troszke nadrobić.

Ja też już mykam - jutro będę późnym popołudniem więc kochane nie piszcie za dużo heheheh

miłego jutrzejszego dnia - powodzenia na wziytach

buźka

reklama
Do góry