reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Ten artukuł o testach mnie rozwalił...:-) Jęczmień, cebula, króliczki... ło matko!:-)
Franek, spokojnie pewnie ostatnia nie będziesz , jedne przenoszą z dwa tygodnie, drugie urodzą dwa tygodnie wcześniej i sporo się tu pewnie wymiesza... Ale gdyby co, to obiecuję, że do samego twojego porodu zostaję tu z tobą, nie będziesz pisać sama...

Łączę się w bólu z wszystkimi z bólem głowy... Mnie też od dwóch dni boli...jakaś przeziębiona jestem...trzeba sobie herbatkę z malinami zrobić..:-)
Marzycielka, fajnie że Ci gratulowali... mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)Miłej niedzieli dziewczynki.

reklama
mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)

:-D:-D:-D piekne :-D

Ja dzis mam na obiedzie Teściową i szwagrów. Zrobię im dobre, nadziewane naleśniki z serem białym i mandarynkami :)
Ale wczesniej dużo roboty, bo się tydzien temu wprowadziliśmy i nie do końca wszystko rozpakowane, o posprzątaniu nie wspominając...

pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia
biggrin.gif
i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada
OBoże, to w jakich kategoriach mieści się czwarte dziecko ;-)??

... mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)

U mnie jest podobnie:-D
nawet dziadkowie nie przyjeli tej wiadomości z takim entuzjazmem jak o pierwszej i Drugiej ciąży. Ale my z mężem jedynacy, więc dla dziadków dwójka dzieci to już dużo:-D

Zaczarowana, Toska :-)
A ja dziś mam fazę na porządki, mam za sobą już parę szaf uprzątniętych. Mąż pojechał ustalać z dziadkiem szczegóły remontu, więc trzymajcie mocno kciuki, żeby poszło po naszej myśli.
Ja mam teraz okres na czytanie więc będę poszukiwać biblioteki, a i wybrałam szkołę rodzenia :-) i zaczynam już poszukiwać imion dla malucha zaczęłam od męskich bo marzy nam się synek.

My w sumie znajomym jeszcze nie rozpowiadaliśmy :-p Wiedzą tylko ci najbliżsi (tzn. dwie moje przyjaciółki i przyjaciel Małża). A nasi rodzice się mega cieszą oczywiście, bo to pierwszy wnuk/wnuczka, ale K. babcia ma już piątkę prawnucząt i też wielkiego entuzjazmu nie było :-D

Ja już nadrobiłam wszelkie seriale/filmy/książki, chętnie bym coś poczytała, więc może coś polecicie? :rofl2:

Marzycielka powodzenia w poszukiwaniach :-) My też jesteśmy na tym etapie i ciągle się spieramy o to :-)

Dziewczyny, gdzie się podziałyście?:-)Forum nam zamarło.... Ja jutro do pracy a potomstwo do szkoły po feriach. Sama nie wiem jak wstaną, bo teraz szaleli do 22, a wstawali o 10 rano. Jutro będzie meksyk rano:szok: a tak miałam łazienkę dla siebie...

Dziewczyny ale mnie korci aby coś kupić dla Malueństwa ...już nie mogę się doczekać :-)
W piątek byłam na usg genetycznym :-)
Maluszek zdrowy....ma 67 mm i w piątek zaczął się 13 tydz po usg.
Usg miałam robione przez brzuch...pani dokor nie zdradziła najwiekszej niespodzianki ;-)

Załączniki

• DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry