reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Domi - niestety woda morska mnie nie uratuje :-(

Ktr - gł potrzebuje pomocy w nocy bo nie mogę oddychać a inhalacje w nocy raczej odpadają hehe

Kasiarj - to tak jak ja :-D a to 1 ciąża ?

Madziula - słyszałam że krople do dzieci są bardzo łagodne i nie wiem czy mogę ..

Cwietka - mam tak mocno zatkany że bym musiała chyba wrzatek wlac do nosa żeby pomogło hehe

Toska - to bym wtedy musiała spać na WC po tych herbatach :-D

Lewan - ja tak samo wrr

AleksandraMaria - a to spróbuje !

Margo - gratuluje obiadu :-) a co do sukienki to super że aby te miejsca Ci rosną :-)

Dzięki za rady Kochane :*

reklama
margo25, też mam nocne parcie na pęcherz w dzień jest w miarę ok ale pod wieczór to istna masakra o nocy nie wspomnę co chwilkę wstaję. Strasznego mi smaka zrobiłaś na łososia a nie chce mi się jechać do makro, ale jutro obowiązkowo zrobię jeszcze te pieczone ziemniaczki pyszotka. Głupio o to zapytać ale jak mam wejść na forum zamknięte.??? Będę wdzięczna jak mi napiszesz :-)
ktr- ja mam dokładnie tak jak Ty ja już wiem co zrobić to robię bez większego problemu ale siedzieć zastanawiać się to nie dla mnie!!!! I mój mąż również nie lub mrożonych dań, jest tak wybredny, że nawet zupy jak gotuje to wszystko musi być ze świeżych warzyw. Czasami mnie to tak irytuje - masakra.
Eweli85 - my też dzielimy się sprzątaniem on zawsze sprząta łazienkę i toaletę a ja resztę.
Domi87, chciałabym zobaczyć minę Twojego męża jakbyś kazała mu pojechać z jedzonkiem do mnie hehe A już nie chce wspomnieć o minie mojego męża, o rany lepiej będę sama gotować hihi Gdzie dokładnie mieszkasz.

Które mamy są z Warszawy? założyłam grupę Sierpień 2013 gdyby ktoś miał ochotę dołączyć. Bardzo chętnie pogadam o wszystkim ale wy się tu już znacie od poczęcia dzieciaków i ciężko mi się wdrożyć :-(

Madziula - ja już kilka razy mówiłam mężowi, że jakaś koleżanka chce go pożyczyć jak się pochwaliłam, że mi gotuje :-D Mieszkam na Dolnym Mokotowie więc nawet nie tak daleko haha :-D

Maciejka
- jak Cię w nocy męczy katar to jeszcze śpij z głową wyżej:tak:

Aleksandra Maria - dzięki, zapisałam sobie dwie pozycje do wypożyczenia.
Mnie ostatnio zachwyciła "Lala" Jacka Dehnela. Cudownie napisana, przezabawna opowieść o babci narratora i jej życiu.

Ja już poobiedzie, więc mogę spokojnie się wywnętrzać na tematy kulinarne. Brzuszek zapełniony buraczkami i kiełbaską duszoną z jabłkami, więc i szczęśliwy :-)
Ja wolę gotować, niż sprzątać ;-) Niestety ostatnio mąż mi się zbiesił i przestał ogarniać kuchnię :dry:
Z wymyślanie,co zrobić też mam problem, dlatego jest system co-dwu-dniowy. Za to piec kocham. Tylko potem problem, kto ma to jeść ;-)

Kasiarj o to jesteś kolejną potrójną mamą tutaj :-)
ale Twój suwak pokazuje że jesteś w 16 tygodniu a nie w 14 ..

Domi a ja muszę mieć na płasko do spania o !

reklama
Do góry