reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

All me - moja p. ginekolog też na nfz a dała mi komórkę. Przy następnej wizycie może poproś o kontakt w razie czego - przecież to normalne, żeby mieć kom. do swojego lekarza prowadzacego.

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego meblowania, ja już nie moge się doczekać,
kiedy sama zacznę;-), oby tylko kasy nie ubywało;-):-).

Pandora - dobrze, że to jednak nie ospa, a kwarantanna pewnie nie bedzie łatwa,
ale dacie radę:tak:.

Tośka
- moja głowa juz ok. , dziś dla odmiany żołądek coś mi dawał ostro znać. Obawiam się, że ten wyrostek jeszcze mi kiedyś da popalić...
Eweli - ja też lubię spać na brzuchu i teraz choć trochę muszę tak poleżeć,
chyba nic się złego nie dzieje. Udanego wypoczynku w Zakopcu...:-)
Margo - też mam nadzieję, że ten wyjazd Cię wyleczy z "choroby morskiej ";-)

Cwietka -
wracaj do zdrowia szybciorem!

IzaV
- no to gratulacje - jakie imię wymyśliłaś dla syneczka?

Zenia.mi -
u mnie też już prawie 5-latek, a zabawić się sam jakoś nie chce,
malować nie, wycinać - nie, plastelina - nie, najlepiej to albo zabawy przygodowe z ludzikami,
gdzie muszę być na maxa zaangażowana, albo bitwy na poduszki itp....:sorry2:
Fajnie mieć dzieciaki rok po roku, u Ciebie nie bedzie pewnie tego problemu.:happy2:

All me , nie przechodzi po nospie? Jeżeli bardzo się denerwujesz to może jedź na IP.. Mi ginka mówiła że jak macica będzie mi twardniała to na izbę.. Mi brzuch "stawia", się z jednej strony.. Ale wiem że to dzidek się rozpycha. Pamiętam to z poprzednich ciąży, normalnie widać jak górka z jednej strony wychodzi... Izka, czujesz całą macicę twardą, aż do góry, czy tylko z jednej strony?, jak z jednej to się nie martw:-), a magnez nie zaszkodzi.. reszta to nasze dzieci....:-) Loleczka, ktr, współczuję dolegliwości. mam nadzieję że już z brzuszkami dobrze...

A ja dla odmiany poszalałam dziś z x-landerem po sklepie i zakochałam się w tym wózku. Pooglądałamteż łóżeczka, wanienki i ciuszki, te słodkie sukieneczki.... w drodze powrotnej zjadłam loda w mac-u, mniam, a teraz leżę i podziwiam kopy mojej dzidzi.. Już się nie mogę doczekać 18, żeby zobaczyć łobuza.. mam nadzieję ż eteż nam się ukaże płeć, ale jestem ciekawa....:-):-) Zdrówka wszystkim "zdechlaczkom małym i dużym życzę.:-)

zaczarowana no właśnie raz tak , raz tak.. raz mam tylko częśc twarda i mąż się nawet śmiał, że się młody układa, a raz mam całą twardą. Tak to jest jak się jest w pierwszej ciąży i nie wie się jak to ma wyglądać, czy jest dobrze, czy się martwić :-p teraz jest nawet ok, jak do jutra dalej będzie tak cała twardnieć to się wybiorę wieczorem na IP. A jak mam pełny pęcherz co dzisiaj jest co 15 min :-p to też mam całą kulkę taką twardą tak 3-4 palce pod pępkiem.

Hejka :-)

Dziś zaczynam 16 tydzień. Teraz czekam na ruchy. Oby były na dniach jakoś bo wciąż o tym myślę !

Mnie też podobają się xlandery. Śliczne :-) zapewne taki kupię :-)

Oho i jestem już 3kg do przodu w tej ciąży ..

reklama
ktory xlander???

a mo oficjalnie ginka i polozna dzis powiedzialy ze powinnam zrzucic 3-5kg !!! stwierdzily ze bede miala problemy, jesli bede rosla w tym tempie :angry: - nie chodzi juz o kg do zrzucenia po ciąży, ale 1.duze dziecko,2.cukrzyca,3.problemy ze stawami i kregoslupem, 4.nadcisnienie:baffled:

takze marzec bedzie pod znakiem "odchudzania" i cwiczen - powinnam wrocic do diety sprzed ciazy + jeden posilek wiecej :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry