MadziaSek...powiedz czemu mysleliscie nad opcja ivf?
marzycielka...u mnie problem byl chyba taki, ze u mojego prowadzacego nie ma superowego usg, wiec moze on jeszcze nic nie widzial, ale na genetycznym w 12 tygodniu bylam w wwie na Langiewicza, tam maja dobre usg , wszytko pieknie pomierzone, przeplwy w macicy, w pepowinie itd...no i wtedy dr powiedzial, ze cos tam widzi...nie powiem, licze, ze to bedzie chlopak...moj maz z kolei odwrotnie...chce dziewczynke! wiec smiejemy sie, bo jakby nie bylo bedzie najukochansze na swiecie
:-)
maciejka....ja tez mam faze ksiazkowa...przeczytalam sporo ksiazek ostatnio, bo siedze w domu non stop na l4 od poczatku ciazy...polecam szczegolnie "Maciezynstwo non-fiction" teraz zaczelam czytac ksiazke Ilony Felicjanskiej z czystej ciekawosci "wszystkie odcienie czerni", ale jest bardzo erotyczna, a moj maz do seksu niechetny teraz, wiec troche boje sie czytac takich ksiazek
z luznych ksiazek polecam tez "opowiesc niewiernej" M.Witkiewicz fajna obyczajowka o malzenstwie, zdradzie...
poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...
marzycielka...u mnie problem byl chyba taki, ze u mojego prowadzacego nie ma superowego usg, wiec moze on jeszcze nic nie widzial, ale na genetycznym w 12 tygodniu bylam w wwie na Langiewicza, tam maja dobre usg , wszytko pieknie pomierzone, przeplwy w macicy, w pepowinie itd...no i wtedy dr powiedzial, ze cos tam widzi...nie powiem, licze, ze to bedzie chlopak...moj maz z kolei odwrotnie...chce dziewczynke! wiec smiejemy sie, bo jakby nie bylo bedzie najukochansze na swiecie
:-)maciejka....ja tez mam faze ksiazkowa...przeczytalam sporo ksiazek ostatnio, bo siedze w domu non stop na l4 od poczatku ciazy...polecam szczegolnie "Maciezynstwo non-fiction" teraz zaczelam czytac ksiazke Ilony Felicjanskiej z czystej ciekawosci "wszystkie odcienie czerni", ale jest bardzo erotyczna, a moj maz do seksu niechetny teraz, wiec troche boje sie czytac takich ksiazek
z luznych ksiazek polecam tez "opowiesc niewiernej" M.Witkiewicz fajna obyczajowka o malzenstwie, zdradzie...poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...

A - i pochwalę się - udało mi się przespać całą noc bez wstawania do łazienki
). Ale to wiadomości sprzed 3-4 lat więc może coś się zmieniło
Ale jak znajdziecie bezpieczne miejsce to czemu nie....;-)