Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na rozmiar 36/38 będę mogła tylko popatrzeć 
no czesc dziewczynki ja wczoraj o 9 rano dostalam skurczy wiec z patologi przerzucili mnie na porodowke skurcze mialam niektore nawet na 110 ale byly nieregularne i tak po 24 godzinach przeszly nic mi nie dawali poniewaz szyjka mi sie nie mialam rozwarcia i szyjka jeszcze zamknieta ale te 24h tak strasznie mnie wykonczyly jak wrocilam na patologie to wszystkie polozne byly w szoku ze mnie nie pokrolili troche sie zaczynam martwic o malego zeby nie mial jakiegos niedotlenienia jutro na oddziale bedzie moj lekarz prowadzacy wiec sie go spytam co i jak. Troche mi przykro ze juz mialam takie skurcze tyle czasu a nic z tego nie wyszloale nic to moze cos zaczyna sie ruszac.

jak zaśnie koło mnie to śpimy dłużej......Mam nadzieję, że to jeszcze potrzeba przytulania do mamy i że się nie przyzwyczai - bo chyba jeszcze za mały jest ?Shadow Poole hospital faktycznie jest swietny, mialam tamcc z najmlodsza cora i opieka , ludzie rewelacja![]()