Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JJ-ja karmię już 2 miesiąc i też po bokach pobolewają mnie piersi właśnie te gruczoły mlekowe,ponoć to normalne bo zbiera się tam pokarm .Piersi jakoś tak od tygodnia zmniejszyły mi się i pokarm jakoś tak się ustabilizował,mam nawet dość miękkie piersi a wcześniej normalnie jak balony i twarde jak kamienie i mleka tyle,że siedziałam ciągle z laktatorem-wyglądały jak napompowane silikonemJa mam za to inne pytanko do karmiących. Nie pamiętam jak to było z F. ale już miesiąc karmię i jak sobie pomacam piersi to one tak trochę bolą, znaczy te gruczoły - szczególnie po zewnętrznych stronach od pachy......??? Ktoś też tak ma, czy Was nic nie boli przy dotyku? Bo nie wiem czy to normalne.

Ciagle cos wyskoczy i znowy musze przekładac np. prasowanie na inny dzień (a kupa prania rośnie... ) Masakara, ale mam nadzieje ze opanuje to wszystko za niedługo ;-)!
) no ale trzeba sobie radzić. Czasem miewam cieżkie dni - jakieś załamki dostaje co jakiś czas. Pewnie dlatego że rodzinka daleko... Eh... !!!
:-)Hej dziewczynki, nie mam coś ostatnio weny na BB..
Igasia, współczuję dolegliwości..
A mój synek kończy dzisiaj miesiąc:-)
Nadal jest bardzo grzeczny i spokojny, rzadko marudzi, a jeszcze rzadziej płacze:-)
Kolek nie mam i mam nadzieję, że już się nie pojawią. Czasem mamy problemy z kupkami, ale nic więcej.
Trochę zmęczona jestem, bo jednak w nocy wstać trzeba, ale masakry nie ma :-)