Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie wyobrażam sobie by jakieś nowe osoby były dodawane do tej grupy....
...moim zdaniem jest już komplet.
Więc sorry ale odemnie 4 x NIE.... I BEZ URAZY DZIEWCZYNY , NIE ZNAMY SIĘ TAK JAK ZE STARYMI I NIE CHCE BYŚCIE CZYTAŁY NIEKTÓRE POSTY KTÓRE SĄ DOŚĆ OSOBISTE![]()
, brak słów. Nikos co z tego ze na forum jesteś prehistoryczna bynajmniej na naszym sierpniówkowym wątku nie udzielałaś się chyba że pod koniec.
tak Beti2223, Ty i Twoja kultura, takt i delikatność, brak słów.
Ok uciekam, pozdrawiam Was gorąco babeczki, mam nadzieję, że nadejdzie taki czas że znajdę czas i na BB, ale narazie nie widzę takiego światł w tunelu. Chyba że dacie jakieś rady jak ten czas dobrze zoorganizować.
też chciałam pominąć TĘ kwestię, ale nie mogłam (@&#&$#)Jagienka ja mam zajebisty pzrepis na kuraka - wychodzi bardzo efektownie (nawet jak na surowo nie wyglada zbyt ladnie) do tego np warzywa na patelnie i obiadek gotowy (ciasto francuskie najlepiej kup w jakimś Lidlu czy Biedronce sa po 3 pln. do środka dodajesz co chcesz: serek pleśniowy/feta/żółty, pomidorki suszone/pieczarki/oliwki, szynka/boczek to już według tego co ci pzryjdzie do glowy i
kwestie FB pomijam