Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kocham dzieci i zawsze kochałąm. I tak jak pisałaś jak tylko widze bobasa to och i ach... Ale również mam wiele obaw :/... Mieszkam za granica do pomocy bede miala tylko męza... Nie zadzwonie do babci jednej czy drugie i nie poprosze: "Błągam przyjdz i mi pomusz, ciągle płacze itd. itp. " Nie bede miała z kim pociechy zostawiac w razie jakis waznych załatwien. A jak zachoruje to nikt mi nie powie Karolinka zrób to czy tamto... Tez mam dni ze mnie to przeraza ale kurcze tyle ludzi (kobietek) sobie radzi to co ja czy ty gorsze bedziemyMysle ze radośc dziecka bedzie najwieksza nagrodą jaka bedziemy mogli dostać za miłość, opieke, cierpliwość do niego
Jestem pewna ze w dniu narodzin i Twoje serce własnie na to inaczej spojrzy... Nie wiem czy moge to napisać ale troszke mi przypominasz A.Chylińska
(zreszta bardzo ją lubie)... Zobacz jaka ona byla a jak ją synuś zmienił i teraz ponownie ciąża
Głowa do góry Kochana !!!!
A tak wogóle to masz piękne psyten brązowy jest taki słodki
... Pozdrawiam!
Ps. Witam nowe mamusie !!!!!![]()
Ja mam ten sam problem. Pierwsze dziecko i tylko ja i M. Zadnych dziadkow ani cioc do pomocy. Ale jestem tak szczesliwa, ze jeszcze o tym nie mysle...