Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co do terminu porodu ja mam termin na 25 .08 i bardzo chcialabym urodzic przed np tak tydzien wczesniej, u mnie to troche wazne kiedy urodze bo.... umowe mam do konca sierpnia, jesli urodze w sierpniu to dostane zasilek macierzynki, jesli np urodze 1 wrzesnia to nie dostane ani grosza- boje sie tego bo nie wiem jak wtedy damy rade na poczatku - z meza wyplaty to prawie nic nie zostanie po oplaceniu kredytow i innych oplat, hmmm......
No i powiem Wam, że nie sądziłam, że tyle ćwiczeń można w ciąży robić...to maleństwo w środku nieźle zostało wykołysane ;-) Dostałam zastrzyk energii na resztę dnia, więc może lenia przegonie jak będę dalej chodzić...w każdym razie polecam :-) Za tydzień będą ćwiczenia z duzymi piłkami (dzis były małe) to pewnie będzie jeszcze fajniej
super uczucie!!!
:-(a szkoda.....ja bede rodzic w zeromskim u mojego gina...a Ty?? jakie typy??gosia a gdzie będziesz rodzić? Ja też bym chciała cesarkę jak tylko mój gin się zgodzi![]()