• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć dziewczyny po dłuższej przerwie.:-)
U mnie było tapetowanie dużego pokoju więc z Wiki wyprowadziłyśmy się na parę dni, ale w końcu już u siebie.

Pisałyście wcześniej o seksie u mnie tak jak u Oli niestety się zabardzo niechce, może dlatego że od czasu ciąży śpi ze mną Wiki a M. śpi u niej w pokoju. Jak Wiki idzie spać to ja kładę się razem z nią ona zasypia a ja też lub patrzę jeszcze w łożku na telewizor i do drugiego pokoju do męża już mi się nie chce wychodzić.

reklama
devi ja tez jestem zaskoczona jego urzędowaniem:-) ale ciesze sie bardzo ze tak urzeduje bo jestem spokojniejsza:-) no i oczywiście on nie buszuje cały dzień... robi sobie małe drzemki i wtedy siedzi cicho:-)

czesc
u mnie cieplo na dworzu, ale niestety pochmurno i mrzy, mimo tego fajne powietrze
pisalyscie o ksiazkach - ja mam"ciaza tydzien po tygodniu" i taka gruba knige "w oczekiwaniu na dziecko"

bylam przed chwila na "zakupach" - wrocilam z dolkiem, chcialam sobie kupic jakies spodnie lub spodnice ciazowa i lipa nic nie ma w lumpkach albo bylo i w sobote poszlo a na ciuchy ze sklepu to nie mam zbytnio kaski, juz i tak jedne spodnie dzinsowe nowe kupilam,
ech nie doscze wygladam paskudnie to jeszcze nie mam sie w co ubrac :-(
ryczec mi sie normalnie chce!

karolap popatrz na allegro, sporo jest ciuszków ciążowych ;-)

U mnie w miarę ogarnięte, zupa ugotowana, mały śpi os 12.00. Pogoda piękna, jak wstanie zmykamy na spacerek.

A u mnie jutro 21 tyd się zacznie
23_134_5.gif

Monila lepiej, jutro idziemy do kontroli. Ale dziś rano wypadła mi butelka z antybiotykiem i zbiłam ją :wściekła/y:. Dobrze, że dziś 6 dzień. Bo podaje się go od 5-7 więc bite 5 brał.

Wam też tak wszystko z rąk leci ?? Ja nie wiem w poprzedniej ciąży też ciągle wszystko tłukłam i teraz znów się zaczyna :zawstydzona/y:

no to super jak lepiej :-) bo wiadomo zdrówko najważniejsze:-) ojj kochana ja to sie taka niezdara zrobiłam ostatnio ze szok...:szok: nawet w sklepie mężuś mówi żebym nic nie dotykała bo jeszcze coś rozwale:-D

karolap popatrz na allegro, sporo jest ciuszków ciążowych

domyslam sie ale ja boje sie przez neta kupowac - jestem niewymiarowa, zawsze mialam problem z kupnem spodni, bo np niby duzy rozmiar a w tylu nie chcialy przejsc, albo w pasie oki a w udach jakby zarz mialy peknac masakra mowie dlatego boje sie bez przymierzania kupowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry