reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Maggie niezle masz sny heheh :D chyab patrzysz na Prosto w serce ;-)
Małgosia 3 amm kciuki za wizyte;-)
Lenka tez masz niczego sobie sny ale te nasze hormony wyrabiaja;D
Karola ciezko mi stwerdzic ale idz poradz sie innego adwokata, poza tym gdzie teraz jest Twoj szwagier????? chyba powinniscie sie z nim rozprawic tez??? mam tak lekkomyslnego brata ktory narazal na rozne nieprzyjemniosci moich rodzicow dzieki mojemu kuzynowi policjaantowi unikneli najgorszego odbioru mieszkania przez komornika...wierze ze Ci ciezko sciskam Cie i zycze wiary ze jednak jakos sie to pouklada...... hug.gif

reklama
Witam porannie Kochane :-)
cześć dziewczyny:)
a mnie się dzisiaj śniło,że mam romans z Filipem Bobkiem:)
No to masz sny :-D proponuję mniej seriali ;-) bo jeszcze zaczniesz w nocy woła c Filip i się Małżon Twoj mocno zdziwi :-D
Tak sobie czytałam Wasze wątpliwośći odnośnie płci maluszków i powiem (napiszę) Wam, że i ja chyba ze 20 razy pytałam lekarza czy oby na pewno widzi fiutka, a nie pępowine, czy napuchnięte wargi :zawstydzona/y: Po kilku takich samych odpowiedziach lekarz nie wytrzymał i mi powiedział abym "nie podważała jego kompetencji i że się jeszcze nigdy nie pomylił " :-) Więc jest chłopak, tylko z imieniem problem, gdyż byłam nastawiona na dziewczynkę Hanię a tu jaja jak berety :-) Wiec postawiłam małżonowi zadanie bojewe ( i tak jest na poligonie) niech wybiera: Szymon, Natan czy Alan.

Witam się i ja czwartkowo.
Co do snów zawsze miałam barwne historie ale teraz to sama siebie przechodzę, dzisiaj np wymyślałam choroby zakaźne w szpitalu:D Nowe.
Lecę na zakupki i babskie pogaduchy.

No my też mamy problem z imieniem dla chłopca, jakoś dla dziewczynek jest więcej ładnych. Jeszcze mój mąż ma odmienne zdanie niż ja. Najbardziej bym chciała Marcela albo Nikodema chyba...

a jeszcze jeśli chodzi o sny, to ja ostatnio uśmierciłam w nich kilka najbliższych osób - między innymi teściową i moją matkę, koszmar jakiś... ale to podobno znaczy że będą długo żyły.

Witam, Witam.
Ależ się chyba nie wyspałam;]

cześć dziewczyny:)
a mnie się dzisiaj śniło,że mam romans z Filipem Bobkiem:)
maggie78 mi się to śni przynajmniej 2x w tygodniu;D haha! Za dużo seriali:P
Po za tym odkąd jestem w ciąży to cały czas mi się śni, że mam z kimś romans:P Od prawie pół roku tylko raz śnił mi się mój M:-D

A co do imienia, dla dziewczynki nie mamy :no: a chłopca bym nazwała Oskar. A mojemy M żadne imię dla małej się nie podoba- i ciągle się śmieje i mówi Irmina:-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:)

przyszlam sie zameldowac i przypomniec ,abyscie o mnie nie zapomnialy:-D
ja jak zawsze busy,ale to raczej normalne u mnie:) czekamy na klucze do naszego domu i bedziemy sie przeprowadzac,wiec i dodatkowe zajecie bedzie:-D
u mnie i maluszka wszystko ok jak do tej pory:) wizyte mam 28 kwietnia i mam nadzieje,ze zrobia mi jakies porzadne usg i moze dowiem sie kto tam mieszka:)

no nic....uciekam ,bo obowiazki wzywaja:)

pozdrawiam i milego dnia zycze:)

reklama
Aga witaj i udanej przeprowadzki, uważaj na siebie i dzidzusia :-)
Lenka mnie sie tez Nikodem podoba, nawet bardzo ale mój pan nie chce nawet o nim słyszeć, wiec poszłam na kompromis i wybrałam trzy inne ;-):-D
Co do snow, to mi sie chyba nic nie sni, bo pol nocy przełaże, na taka bezsennosc cierpie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry