sagaa31
Fanka BB :)
Maggie niezle masz sny heheh
chyab patrzysz na Prosto w serce ;-)
Małgosia 3 amm kciuki za wizyte;-)
Lenka tez masz niczego sobie sny ale te nasze hormony wyrabiaja;D
Karola ciezko mi stwerdzic ale idz poradz sie innego adwokata, poza tym gdzie teraz jest Twoj szwagier????? chyba powinniscie sie z nim rozprawic tez??? mam tak lekkomyslnego brata ktory narazal na rozne nieprzyjemniosci moich rodzicow dzieki mojemu kuzynowi policjaantowi unikneli najgorszego odbioru mieszkania przez komornika...wierze ze Ci ciezko sciskam Cie i zycze wiary ze jednak jakos sie to pouklada......
Małgosia 3 amm kciuki za wizyte;-)
Lenka tez masz niczego sobie sny ale te nasze hormony wyrabiaja;D
Karola ciezko mi stwerdzic ale idz poradz sie innego adwokata, poza tym gdzie teraz jest Twoj szwagier????? chyba powinniscie sie z nim rozprawic tez??? mam tak lekkomyslnego brata ktory narazal na rozne nieprzyjemniosci moich rodzicow dzieki mojemu kuzynowi policjaantowi unikneli najgorszego odbioru mieszkania przez komornika...wierze ze Ci ciezko sciskam Cie i zycze wiary ze jednak jakos sie to pouklada......
proponuję mniej seriali ;-) bo jeszcze zaczniesz w nocy woła c Filip i się Małżon Twoj mocno zdziwi
Po kilku takich samych odpowiedziach lekarz nie wytrzymał i mi powiedział abym "nie podważała jego kompetencji i że się jeszcze nigdy nie pomylił " :-) Więc jest chłopak, tylko z imieniem problem, gdyż byłam nastawiona na dziewczynkę Hanię a tu jaja jak berety :-) Wiec postawiłam małżonowi zadanie bojewe ( i tak jest na poligonie) niech wybiera: Szymon, Natan czy Alan.
a chłopca bym nazwała Oskar. A mojemy M żadne imię dla małej się nie podoba- i ciągle się śmieje i mówi Irmina