reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja może i bym chciała rodzić w domu, ale bałabym się, że w razie komplikacji czy potrzeby wykonania cięcia cesarskiego nie zdążyłabym przejechać do szpitala. tam jest wszystko pod ręką. ale podziwiam Tonya kobiety, które się na to decydują.

ja do jutra sama w domciu z córcią, a tu prawie okna wiatr wywiewa.

reklama
hejka
dzis wreszcze wolne..spalam w nocy 8 godzin a po zaprowadzeniu corci do przedszkola jeszcze 3 i pol godziny...
wiatru tez nie lubie takiego mocnego..

TAYCIA powodzenia u kolezanki,wloski na pewna wyjda sliczne, mi tez wyszedl kolor inny niz planowany ale nawet ladniejszy...

ja poki co nie czuje sie samotna, moze dlatego ze pracuje...

Cześć dziewczyny :-)

A85 gratki udanej wizyty :-)
Wszystkim dziękuję za miłe słowo.
Tonya, Saga na razie nie dowierzam i się nie nastawiam ;-) czas pokarze ;-)
Lenka5 a to cię segregacja czeka, powodzonka.

U mnie kolejny dzień wietrzysko że hej. Podobno od niedzieli ma się uspokoić, cieszy mnie to bo z psem sobie pospacerować nie można bo głowy urywa.
Dobrej nocy życzę

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny, ale mam nerwy dzisiaj... A już najbardziej na mojego M. -denerwuje mnie samym istnieniem dzisiaj:wściekła/y: Ugh, co te hormony ze mną dzisiaj robią:-( Wszystko jest takie do bani;|

Idę spać, podwójne dobranoc dla wszystkich:)

Witam:)

akutan tez proszę o zdjęcia z torebkami:)

A85 gratuluję udanej wizyty! A masz może jakieś wieści od Monili?

Taycia udało się farbowanie?

a ja wczoraj byłam na zakupy i d..a:( Kupiłam jedynie legginsy dla małej w h&m za 10zł:) A te buty co Wam pokazywałam na wątku zakupowym to jakoś nie leżą:(

Dzień dobry:)! coś pustawo tutaj, czyżby Sierpniówki z domów wywiało;-)?
Boże, jakie ja sny miałam dzisiaj wybujałe, aż wstyd się przyznać. wiecie co, nie wiem ostatnio, co ze sobą zrobić, sprzątania i gotowania mam już dosyć.
jedno jest tylko pocieszające, że wkrótce z mężem wyjeżdżamy na romantyczny weekend, już nie mogę się doczekać. od urodzenia dziecka (czyt. ponad 3 lata) nigdzie nie byliśmy razem, tylko ja i on. i stwierdziliśmy, że za chwilę będą na to jeszcze mniejsze szanse.

Maggie a co chciałaś kupić? jakieś ciuszki dla siebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry