reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
I ja się witam...dziś dużo pracy mam w pracy wiec szybko przegladm bb i lece:)
Jej ostatnio w nocy codziennie mam erotyczne sny ...:-D Chyba jestem nie dopieszczon;-P

I wkurzam się bo kazdego ranka budze się z mokra bluzka na prawej piersi..tylko z niej mi cieknie w nocy :/

A kawke pije tak jedna dziennie albo wcale w zleznosci od ochoty :D

dominic-ja wczesniej piłam kawkę na litry byłam smakoszem takiej typu latte i innych podobnych z expresiku ciśnieniowego,ale jak zaszłam w ciąże to mi odrzuciło kawkę,teraz tak od około 2 mieś.piję 1 małą filiżankę rozpuszczalnej bezkofeiny-tygodniowo ,nieraz 2 w tygodniu.Taka z kofeiną to się boję pić w ciąży jest raczej nie wskazana,zresztą mąż pilnuje jaką piję:-D.Wiem ,żę podobno jedna filiżanka dziennie kofeinowej nie zaszkodzi ale jednak piję bezkofeinki nescaffe.

Narobiłyście mi smaka i też sobie zaparzyłam. Przed ciążą byłam straszną kawiarą ale po zrobieniu testu jakoś tak mi się odechciało. Pyszna...:-)
Devi Ty przynajmniej masz sny erotyczne, ja to nie dość, że w celibacie to i snów jakichś takich interesujących w tym temacie nie mam:-(

dzien dobry , mnie tez dzis wzielo na kawke (i to taka orientalna z kardamonem i nnymi cudenkami;-)) , choc zwykle sniadanko z kakaokiem a w pracy herbata.

moja corcia znow kaszle, bidula pol nocy sie meczyla, a ja wraz z nia

a tak w ogole witaj DOMINIC!

MARCELINAA a co to za zmiana nastroju?

ech sprzatac chate musze a sie mnie nie chce...niech juz slonce wyjdzie znowu to moze wiecej energii nabiore...

ta.. teraz się na mnie mści ;-) z wrażenia dziś też sobie zapodałam mocnej czarnej kawy z ekspresu, której nie piłam od stycznia..
Aj dziewczynki, nie mogłam się dobudzić o tej 5 tej więc wstałam już burcząca..
Potem mnie mąż męczył, bo się wkopał z wysyłką jednego gadżetu do kupującego i muszę załatwić, żeby nasi kurierzy wyświadczyli mi przysługę.
A to się wiąże z proszeniem kilku osób w dziale i wtajemniczaniem ich..a nienawidzę się prosić ! Potem jeszcze stres, czy o tej 2 giej w nocy kurier to dostarczy, czy nie zapomni itd..
No i w dodatku o 7 okazało się, że drugi dział obsługi klienta (a oprócz nas jest jeszcze drugi) się dziś rozkruszył (jedna ma chore dziecko, druga jest na targach, trzecia sama jest chora) więc mi dryndają Klienci z całej Polski co sekundkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry