reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale tu dzisiaj ruch:szok::-)

a ja padam po porzadkach u mojego synka w pokoiku zrobilam generalny remanent w zabawkach nazbierało sie graciarstwa (poszedł wpierony duzy worek zepsutych zabawek) od razu luźniej nawet to sie spodobało mojemu smykowi i powiedzial to mam m-ce na nwoe zabawki - ale cwaniak

reklama
Witam kochane sierpnióweczki :)
Wczoraj przezywalam jakis koszmar. 2 zeby tak zaaczely mnie bolec ze az z bolu plakałam.Na szczescie dzisiaj jest troszke lepiej. zaraz bede musiala zadzwonic do dentysty a potem do niego jechac... a panicznie sie hehehe :) no ale coz.
Własnie wcinam śniadanko... :)

Witam. Noc przespana, ból ręki obudził mnie tylko 2 razy, miodzio.
Kubusiowa, synek chyba ma to po mamusi. Pewnie podpatrzył, jak po porządkach w swojej szafie z zadowoleniem mówisz: no teraz to mam miejsce na nowe ciuchy;-)
anna2101 mam nadzieję, że nie będzie nic boleć a najlepiej jak samo przejdzie:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja o poranku
nie było mnie przez kilka dni, mój synek w szpitalu leżał przez bolące bioderko, jest to skutek po rotawirusie!!!

ta stronka fajna czytałam na początku ciąży też padałam pod stół- kosmos:-D:-D

dominic-niestety bez dentysty sie nie obejdzie... jak juz mam checi by do niego isc to juz sie przejde. z tego co czytalam to zeby w ciazy potrafia bardzo bolec..a kolejnej nocy nieprzespanej nie zniose...

No to trzymam kciuki. Też bym musiała, chociaż jedną odsłoniętą szyjkę zrobić ale ... no właśnie:-)
Nie wiem jak u Was kobietki ale u mnie za oknem robi się całkiem przyjemnie. Może się skuszę na spacerek.

Dzień doberek:-)
Śniadanko, śniadanko szybko pod prysznic i biegam do doktorka na "widzenie" :-) później napiszę co i jak;-)

U nas za oknem nie pada ale słonka tez nie ma i tylko 6 lub 7 stopni na termometrze jest...
Trzeba jakoś przeżyć, niedługo na pewno pojawi się słonko:tak:

Maggie ja tez sie witam przy kawce;-)
Noc w miare ale na szczescie maz juz wraca do domku wiec dzis bede miala sie do kogog przytulic!!;-)
Anna pociesze CIe od kiedy zaszlam w ciaze chodze systematycznie do dentydsty, na dzien dobry ukruszylay mi sie dwa do gory w tych samych miejscach i jak zaczelam tak sobie smigam jeszcze jedna wizyta i pozniej po porodzie i jak to dentysta mnie pocieszyl dopiero zobacze jak z zebami bede miala po porodzie;/ i tak jak Ty panicznie sie balam i miala okropne bolesci ze wpadalam do niego bez zapowiedzi ale teraz wychodze z zalozenia ze powinien dpostac nobla ten ktory wymyslil znieczulenie;-) na poczatku jednak moj dentysta za duzo nie robil bo nie chcial dac znieczulenia pierwsze dostalam ok 15 tygodnia ciazy, wiec idz nie taki diabel straszny heheh:-) raz mi moj dentysta powiedzial skoro tak sie boje dentysty jak ja chce dziecko urodzic a ja ze dentysci to sadysci a porod przyzje bo mam bojowe nastawienie:-)
Dominic ciesze sie ze reka tylko dwa razy dala o sobie znac u mnie zachmurzenie ale bez opadow ....
Cokies przykro mi z powodu synka mam nadzieje ze wszytsko juz w porzadku???
Kubbusiowa ja robilam porzadki z ciuchami ostatnio i zawsze cos musze wywalic heheh a maly Twoj to madry chlopak wiedzila na co robisz porzadek:-)
Karolinkaz 3 mam kicukasy:happy:

reklama
WITAM LASECZKI :))))
u mnie za oknem teżdośćprzyjemnie się robi ale jak na razie zimno tylko 5 na + ale słonko nieśmiało zaczyna świecić.
anna2101-leć kochana do dentysty bo z zębami nie ma żartów jak zaczną nasuwać to wszystkiego się odechciewa:-(
dominic -współczuję serdecznie bólu łapki-ale przynajmniej będziesz miała zdrową i sprawną :tak:
cokies-życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla synusia-biedactwo taki maluch a już musiał leżeć w szpitalu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry