aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja rodze naturalnie za kazdym razem a mam ich juz troche za soboa i niestety nigdy nie mialam znieczulenia
bo kiedys nie dawali a jak chcialam z Maya prawie 2 lata temu i moglam miec za darmo tu w Irlandii to oczywiscie nie zdazylam
bo za szybko poszlo
a ciekawa bylam wlasnie jaka jest roznica bez znieczulenie i ze znieczuleniem
no nic.....na kolejny porod juz sie nastawiam bez znieczulenia .bo pewnie znow nie zdaze;-)zreszta ja wszystkie szybko rodzilam ,wiec mnie to obojetne
bo kiedys nie dawali a jak chcialam z Maya prawie 2 lata temu i moglam miec za darmo tu w Irlandii to oczywiscie nie zdazylam
bo za szybko poszlo
a ciekawa bylam wlasnie jaka jest roznica bez znieczulenie i ze znieczuleniemno nic.....na kolejny porod juz sie nastawiam bez znieczulenia .bo pewnie znow nie zdaze;-)zreszta ja wszystkie szybko rodzilam ,wiec mnie to obojetne
szybko sie o tym zapomina.Teraz jest duże prawdopodobieństwo,że będę mogła mieć cesarkę bo mam przepuchline w kręgosłupie i wysiłek jest niewskazany ale muszę zapytać mojego ortopedę i musi mi dać na piśmie jaki mogę mieć w tej sytuacji poród.Mój gin prosił abym przyniosła mu pismo które stwierdza że są przeciwskazania w razie gdyby były