cokies
Fanka BB :)
maggie-masz racje, żelazo łykamy w czasie posiłku lub po nim, na czco moze draźnić żołądek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam niedawno wrzody więc mój żołądek by tego nie przeżyłmaggie-masz racje, żelazo łykamy w czasie posiłku lub po nim, na czco moze draźnić żołądek
Z tego co doczytałam cofając się to widzę, że "obgadujecie" ZUS :-). Miłością do tej instytucji nie pałam ale tak patrząc na nasze choćby forum to się im nie dziwię, że kontrolują......Z Sierpniówek to pracuje chyba a85, ja i może ktoś jeszcze nie pamiętam (sorki ). A tak wszystkie na L4. Więc jak kontrolują mi strasznie pracowników bez ciąży to i ciężarne też ;-). Wszak ciąża to nie choroba a naprawdę nieliczne mają komplikacje, które kwalifikują je do bycia na L4 cały czas. .
Na kaszel to raczej syrop prawoślazowy bym polecała, no-spa to raczej rozkurczowo dziala, jesli masz skurcze czy cos możesz zapobiegawczo wziąść, ale tak bez bolesnych skurczy to raczej nie polecam.biedroneczka - powiedz mi bo się trochę rozłożyłam tzn katar już mi prawie przechodzi ale mam od czasu do czasu kaszel i tak sie zastanawiałam czy nie wziąć no-spy.