reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Gabina własnie się tak zastanawiałam czy to nie ty masz jutro tez wizytę:-)oczywiście kciuki będę trzymać i niech maleństwo się tak pięknie rozkroczny jak dziewczyna i oby mezus zdazył na wasza wizyte:-) hih mój mężuś miał mieć dziś wolne ale zadzwonili po niego i na 3 godziny musiał pojechać.. także morze ten dzień wolnego na jutro mu przełożą.. i będzie mógł sobie zobaczyć maleństwo na ekraniku..:-)

reklama
Trzymam &&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja już jedno okienko umyłam, zaraz pędzę z drugim :-)

Witam się już po sniadanku i przy herbatce z sokiem malinowym :-)

Oli jesteś szalona po trzykroć! Po pierwsze jak myłaś okna w styczniu to na pewno nie są takie brudne (należę do tych co nie cierpią ich myć), po drugie: myć w takie zimno...brrrr, po trzecie: myć tak z rana... (śpioch ze mnie ogromny)...;-)

Cokies &&& za udaną wizytę już zaciśnięte :tak:

Witam dziewczyny !

Widze że niektóre to poranne ptaszki :) a to chociaż do 8 lubie pospac :) !
Pisałyście o wypróżnianiu - ja nie mam problemów. Zero zaparć. Oby tak dalej :) A jeśli chodzi o pieszczotki to u mnie tak średnio ale nie dlatego że jest mi zle tylko jakiś dziwnie się czuje jak mam to robić z dzidzią w brzuszke hehe a co pożniej bedzie :) W każdym bądz razie staram się to przezwyciężać bo mąż by mi zwariował ;-).

Trzymam kciuki za wizyte Cokies !!

Oli B. ubierz się ciepło do tych okien !!! :)
Pozdrawiam !

Cookies trzymam kciuki za wizytę
a85 powodzenia w urzędzie
Za oknem świeci ślicznie slońce, ale mi sie nadal nic nie chce dzis hehehe. Oli.B to masz kobietko energie dzis z tymi oknami :tak:. Ja dzis jedynie przegląd kwiatów w domu robię, jeden fiołasek poczul wiosne chyba i zachcialo mu sie kwiatuchy puscić:-). Generalnie muszę porządki na balkonie zrobić i posiać w doniczki jakies kwiatuchy, by potem cos cieszylo oko :)) tylko muszę męza chyba naklonić by pojechal ze mna po ziemie hehehe

Hej:)
A ja okienka już w piątek po południu umyłam:) U nas takie ciepełko, że w słońcu jest ok. 16-18 stopni, więc aż nie chce się siedzieć na tyłeczku:-)
Co do intymnych spraw to Was dziewczyny podziwiam:) Mi się prawie w ogóle nie chce... Choć jak już zaczniemy to nie powiem doznania są bardziej intensywne:]

Dziewczyny bo ja mam tak, że K jak zaczynaliśmy razem mieszkać pozwolił mi urządzać mieszkanie jak mi się podoba :-), postawił dwa warunki beż kolorów czerwonych (głównie chodziło o ściany i meble) i bez firanek i zasłon. No i mam puste okna, na razie nie mam nawet żaluzji więc nic mi tego syfu nie przykrywa. I dlatego mam taką obsesję oknową. :-) Umyłam już 2 reszta jutro, a ja idę ogarniać pokój drugi

Oli ja mam w oknach tylko zasłony, które zasuwam na wieczór, w dzień są puste i jak słońce świeci to wszsytko widać (cały brud), ale olewam to bo nie cierpię myć okien...;-) Jednak co kobieta to inne zwyczaje...:-)

reklama
Witam się i ja jak zwykle ostatnia;)

Jem kanapki z nutellą i Was czytam.
U mnie piękny dzień dziś, słoneczko pięknie świeci:tak:
Kurcze ja też muszę się zabrać za okna, bo są tragiczne. Ja się zastanawiam jak Oli myła okna w styczniu, bo mi w grudniu marzły i nie pomagała woda z octem itd.

cokies trzymam za Ciebie kciuki i za siebie też bo koło 14 również wybieram się do lekarza. Powiem Wam, że się boję mimo, że byłam 2tyg. temu to jakoś mam stracha:-( Nie wiem jak będę wytrzymywać 4 tygodnie do kolejnenj wizyty.

Do góry